Free Balkan Quintet v Jazz Docku

Akce Praha

Free Balkan Quintet v Jazz Docku
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Free Balkan Quintet v Jazz Docku

Zveme vás na koncert kapely Free Balkan Quintet, po delší době opět v Jazz Docku. Přijďte se s námi zaposlouchat do svižných balkánských rytmů, okořeněných jazzem a špetkou improvizace.

Začínáme ve 22:00, těšíme se na vás!
________

Free Balkan Quintet je ansámbl se základnou v Praze, který s lehkostí, úctou a odvahou zpracovává lidovou hudbu balkánských zemí. Mísí vlivy jazzu, soudobé hudby i volné improvizace, ale výrazné rytmičnosti balkánské hudbě vlastní se nabažíte také.
Autory nápaditých aranží jsou banjista Tomáš Mika a akordeonista původem z Austrálie Kieren Alexander. Oba instrumentalisty v kapele doplňuje houslista Milan Jakeš, kontrabasista Ondřej Komárek a bubeník Jaroslav Noga.
- - - - - - -
ENG
Free Balkan Quintet is an ensemble based in Prague, who with ease, dignity and courage adapt folk music of the Balkans. Mixing into it the influences of jazz, contemporary music and free improvisation, the unique rhythms and melodies of the East remain more (or less) intact.
Imaginative arrangements are concocted by guitar/banjo player Tomáš Mika and Australian accordionist Kieren Alexander, who are joined by violinist Milan Jakeš, bassist Ondřej Komárek, and Jaroslav Noga, amongst other things, on drums.

https://soundcloud.com/freebalkanquintet

Místo konání akce: Jazz Dock, Janáčkovo nábřeží 2, Praha
Vstupenky: https://www.jazzdock.cz/cs/koncert/free-balkan-quintet-3
Datum začátku akce: 6. Dubna 2018 22:00
Datum ukončení akce: 7. Dubna 2018 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0774N 14.4085E

Případné změny si prověřte na webu akce Free Balkan Quintet v Jazz Docku

Jméno organizátora: Free Balkan Quintet
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce