Free entry: Other Way, Resumé, DCRadio

Akce Praha

Free entry: Other Way, Resumé, DCRadio
Koncerty
Web organizátora:
www.other-way.cz
Další akce ve městě Praha

Free entry: Other Way, Resumé, DCRadio + 25 B-day Honza & Jirka

Cože? Pořádný rockový koncert? A zadarmo?! Navíc společná oslava 25. narozenin dvou členů kapely Other Way, Jan Knettig a Jiří Trumpeš! To už si zaslouží větší akci, a tak Other Way doplní další dvě senzační kapely. To prostě nemůžete vynechat! :-)

>> Other Way <<
Energie, skvělé harmonie, melodický zpěv a špetka houslí. Tak by se dala charakterizovat kapela Other Way, která má za sebou vydání 2. alba s názvem "Colours", pokřtěné známým zpěvákem Petrem Kolářem a která s Kolářem taky vydala klip k písni Fight For Hope. Přijdťe si užít energický melodický rock této pražské kapely na domácí půdě.
https://www.youtube.com/watch?v=XN854uCcvUg&list=PLbhrPiyaH0A_k5m9U4jMwNbr01zaweSO-

>> Resumé <<
Trio Resumé bylo založeno v roce 2014 a od té doby nemilosrdně útočí na ušní bubínky všech milovníků ryzí a ničím nepříkrášlené rock'n'rollové energie.

Kapela má na kontě dvě studiová CD a více než desítku videoklipů. Od doby vzniku odehrála skupina Resumé přes 250 koncertů po celé ČR i mimo ni a účastnila se společných turné a koncertů s Harlej, kapelou ZakázanÝovoce, Ondřejem Rumlem, Los Pepes(UK), Duklou Vozovnou a dalšími.
https://www.youtube.com/channel/UCvreMlt7hMjzmL9uY3CJjAw

>> DCRadio <<
Psal se listopad roku 2014, když se v Děčíně setkala parta zajímavých a odhodlaných muzikantů - Zoidy (zpěv, kytara, ex Čachochbili a JZD), Vlčis (kytara, ex JZD a Doorface), Coura (baskytara, ex WWS) a Pája (bicí, ex WWS). Už od první zkoušky bylo jasné, že tahle kombinace bude fungovat. Z nových písní je cítit energie a dravost, přesně tím se chce tato skupina prezentovat. Také její název vznikl záhy - kapela se nazývá DCradio.
https://www.youtube.com/watch?v=NHPv5aCAcYI

Místo konání akce: Rock Café Prague (Official), Národní třída 20, Praha 1, Praha
Datum začátku akce: 10. Dubna 2018 19:00
Datum ukončení akce: 11. Dubna 2018 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.082N 14.4185E

Případné změny si prověřte na webu akce Free entry: Other Way, Resumé, DCRadio + 25 B-day Honza & Jirka

Jméno organizátora: Other Way
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce