Fritz Kalkbrenner

Akce Praha

Fritz Kalkbrenner
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Fritz Kalkbrenner live (DE) @ROXY

Fritz Kalkbrenner hlásí barevný návrat do ROXY

True Colours Tour 2020
support: Gunjah (DE)
djs: Ondrej K, Fatty M

vstupenky/tickets: 590 czk + popl/fees | NoD 610 czk

Předprodej začíná 22. listopadu od 10:00 přes portál GoOut.

video: Fritz Kalkbrenner – Kings & Queens: www.youtube.com/watch?v=bSWpe8BKdk0

Osobitý berlínský producent a mistr analogového zvuku Fritz Kalkbrenner se po roce vrací s novou True Colours Tour. V plánu má představit střípky ze stejnojmenného, v pořadí šestého alba, True Colours. To vyjde krátce právě po jeho pražské show. Jeho předzvěstí je nově vydaný singl ‘Kings & Queens’ se zřetelným rukopisem a pro něj tak charakteristickými vlastními vokály. V rámci jarní tour nemůže ani počtvrté opomenout i pražskou ROXY, kterou v minulosti několikrát vyprodal. Stane se tak i 28. února? Očekává se full house!

Mladší z bratrů Kalkbrennerových a spoluautor eklektické ‘Sky And Sand’ má svůj nenapodobitelný sound, ve kterém je lehké se při poslechu ztratit, ale zároveň obsahuje deepový taneční groove schopný odpálit střechu klubu. Především pak proslul svým analogovým housovým zvukem s prvky soulu a vokálními aranžemi. Po ukončení spolupráce se Suol a následné přestávce na konci roku 2018 založil svůj vlastní label Nasua Music a okamžitě začal produkovat čerstvou hudbu s novým tvůrčím týmem. Důkazem je loňské album Drown a otázkou je, kam nás Fritz zavede s nadcházejícím True Colours. Mezi jarně zbarvené odstíny berlínské krajiny?

EN
Distinctive Berlin producer and analog master Fritz Kalkbrenner returns after a year with new True Colors Tour. He plans to present bits of his sixth album True Colors that will be released on his label Nasua Music just after his Prague show. New single ‘Kings & Queens’ serves as a sneak peak of his new sound. The song has a beautiful atmosphere and great vocals by Fritz himself. He is now ready to perform for the fourth time at ROXY and as expected with full house! Will it happen again on February 28?

Začátek akce: 28. 2. 2020 23:00:00
Konec akce: 29. 2. 2020 6:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce