G3 Klusymfonie

Akce Ostrava

G3 Klusymfonie
Koncerty, Kultura
Web organizátora:
www.jfo.cz
Další akce ve městě Ostrava

Tomáš Klus, Cílová skupina a JFO vystoupí společně znovu v Gongu. Tentokrát zazní také orchestrální verze několika novinek a poprvé se k nim na koncertě přidá také Koncertní sbor Permoník.

 

Tomáš Klus – zpěv
Cílová skupina
Koncertní sbor Permoník
Martina Juríková, Karina Grimová – sbormistryně
Janáčkova filharmonie Ostrava
Jan Kučera – dirigent

 

Další pokračování společného projektu zpěváka Tomáše Kluse, Cílové skupiny a JFO navazuje na předchozí úspěšnou spolupráci, která započala koncertem v Dolní oblasti Vítkovice v únoru 2018.

Na tento koncert navázala nahrávka alba Klusymfonie s dirigentem Janem Kučerou a rovněž společné turné po České republice. Svými písněmi si Tomáš Klus získává oblibu českých posluchačů už více než patnáct let. Popularitu jeho tvorby dokládá vítězství v anketě Český slavík a několik cen Anděl. Autorem originálních aranží Klusových písní pro symfonický orchestr je člen Cílové skupiny, skladatel a baskytarista Jan Lstibůrek. Ten se pokusil nalézt v písních zcela nový rozměr a vystavět je přímo pro setkání Cílové skupiny s Janáčkovou filharmonií.

Pokračování Klusymfonie přinese orchestrální verze několika nových písní a novinkou bude i účinkování karvinského Koncertního sboru Permoník.

Jméno organizátora: Janáčkova filharmonie Ostrava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
HABERA&TEAM – TOUR 100
Ostravar Aréna, Ostrava