Garage PÁRTY

Akce Trutnov

Garage PÁRTY
Zábava, párty
Web organizátora:
www.uffo.cz
Další akce ve městě Trutnov

Garage PÁRTY

Roztančená dušičková oslava veselých mrtvých - prostor garáže bude k dispozici starším od 15 do 100 let. Temperamentní latino fiesta, ale také electroswingová tančírna s dávkou excelentního drum and bass:
DJ MACKIE MESSER (www.djmackiemesser.cz) je kapitánem vyhlášených letních tančíren na lodi bratří Formanů anebo tanečních nocí na Nové scéně Národního divadla. Pravidelně vystupuje v Londýně, Berlíně a Hamburku. Mnohokrát zazářil na pódiích s Parov Stelarem, Caravan Palace nebo Tape Five. V pražském Radiu 1 vysílá world music pořad „Všechny hudby světa“. Pestrá latino fiesta i veselá electroswingová krasojízda zaručena.
DJ JAMES WING je špičkový electroswingový DJ a prvotřídní párty jezdec. Jeho pestrý a velice specifický styl vyniká především kombinací mainstream dnb, ragga junglu electro swingu s prvky balkánu a latiny za častého doprovodu live muzikanta. Za relativně krátkou historii se mu podařilo ,,zavřít“ světoznámý festival Let It Roll 2015, vystoupit po boku Alice Francis (DE), The Prototypes (UK) či René LaVice (CAN).
MICHAL HADASH (Live Jam - saxofon) je vynikající hráč na saxofon, talentovaný student pražské konzervatoře a vyhlášený jazzový fanatik. Veselý improvizační styl a slušný hudební nadhled je to, co má klubové publikum rádo. Jeho vystoupení v pražských klubech Storm nebo Palác Akropolis bylo vždy odměněno nadšenými ovacemi.

Místo konání akce: UFFO - Společenské centrum Trutnov, náměstí Republiky 999, Trutnov
Datum začátku akce: 3. Listopadu 2017 22:00
Datum ukončení akce: 4. Listopadu 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5634N 15.9103E

Případné změny si prověřte na webu akce Garage PÁRTY

Jméno organizátora: UFFO - Společenské centrum Trutnov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnice
Středisko volného času, Trutnov
ZDENĚK IZER vyndávací, zas tam dací
Pelclovo Divadlo, Rychnov nad Kněžnou
Čarodějnice
Středisko volného času, Trutnov
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha