Ghost of You a Eugene Morrow na palubě

Akce Praha

Ghost of You a Eugene Morrow na palubě
Koncerty
(A)VOID Floating Gallery, Praha
Další akce ve městě Praha

Ghost of You a Eugene Morrow na palubě

GHOST OF YOU

Tom Novohradský, Michal Janík, Štěpán Pařízek a Jiří Habarta.

/CZ/___Ghost of You je mladá brněnská skupina, která se po dvou letech živého vystupování odhodlala k oficiálnímu vydání debutového alba u Indies Scope. Jejich hudba je průsečíkem křehké emoce a energie okamžiku. Psychedelický pop s kořeny v minimalismu zaznamenali na debutové desce Glacier And The City, která vznikla pod dohledem renomovaného producenta Ondřeje Ježka. V letošním roce si zahráli na prestižním maďarském SZIGETU, MFF v Karlových Varech či v rumunském Banátu. Jejich nová deska je krátká a smutná.

/EN/___Ghost of You is a band of young lads coming from Brno, who resolved to officially release a debut album with Indies Scope after two years of relentless live performing. Their original sound has been described to lay at an intersection of delicate emotions and unrestrained momentary energy. Their psychedelic pop rooted in minimalism has been recorded on a debut album Glacier and the City, created under the supervision of renowned producer Ondřej Ježek. This year, the band has played the prestigious Sziget festival in Hungary, a concert at the International Film Festival in Karlovy Vary and Banat festival in Romania. Their new record is said to be concise and a little gloomy.

http://bandzone.cz/ghostofyou
http://ghostofyou.cz/
https://www.facebook.com/ghostofyouband/

Eugene Morrow

Stanley K. - zpěv/kytara, Adam H. - kytara, Yen L. - basa/zpěv, Pedro B. - bicí

Kytarovkama z ostrovů i zpoza nich inspirované těleso pohybující se převážně na území Prahy. Nemáme rádi Tomáše Kluse, Eda Sheerana ani skáčko. Máme rádi Bloc Party, noční tramvaje a manifesty demokracie. Do you want to dance with us?

http://bandzone.cz/eugenemorrow
https://www.facebook.com/eugenemorrowband/

Místo konání akce: (A)VOID Floating Gallery, Výtoň, Praha
Datum začátku akce: 25. Srpna 2016 19:30
Datum ukončení akce: 25. Srpna 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0682N 14.4144E

Případné změny si prověřte na webu akce Ghost of You a Eugene Morrow na palubě

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce