Gingerhead - křest debutového EP

Akce Praha

Gingerhead - křest debutového EP
Koncerty
MALOSTRANSKÁ BESEDA, Praha
Další akce ve městě Praha

Gingerhead - křest debutového EP

Kapela se slabostí pro zázvor a kvalitní rock/pop/funk, složená z hudebníků které znáte z kapel jako Tata Bojs, Walk Choc Ice, Reskata, Gallery of the Dirt, Jarret nebo Ivan Král band, se konečně rozhodla vydat své debutové EP a navíc se speciálním BONUSEM.

Kdo jsou Gingerhead?
Tato kapela vstoupila na kytarovou scénu v první jarní den roku 2016 se svým tanečně laděným singlem Holy Ground, ale to byl jen první střípek z připravovaného EP.
V partě zkušených muzikantů se sešli někdejší kytarista Tata Bojs a výtvarník Maťo Mišík, bývalý kytarista Walk Choc Ice i spolupracovník Ivana Krále a Davida Kollera Luboš Moravec, zpěvačka Eliška Flaková, bývalá členka dívčí rockové party Reskata, která ve své době bodovala v nejedné hudební soutěži a získávala si pozornost u nás i v Evropě, basista Vlasta Klein, který v dávných dobách brázdil české vody s jednou z nejvýraznějších grunge skupin devadesátých let Gallery of the Dirt a v neposlední řadě Tomáš Piala, kterého mohou znát fanoušci skupiny Jarret.

Něco o EP a BONUSU
S kapelou jsme během posledního roku společně napsali téměř 20 písní. Některé písně čekaly v našich šuplících i několik let a některé vznikaly zcela spontánně na společných zkouškách a soustředěních. Po pečlivém výběru jsme se rozhodli, ty nejlepší z nich zachytit na naše debutové EP. Po velmi dobré odezvě na singl Holy Ground jsme opět zvolili spolupráci s naším kamarádem, zkušeným producentem a hudebníkem Pájou Bohatým (studio Sono, Vladimír Mišík a Etc…, Eastpark, Blue Effect), který se ujal mixu a masteringu celého EP a studiového záznamu bonusových materiálů.

Speciální BONUS!
Na poslední chvíli jsme se ještě rozhodli pro jeden výrazný a tak trochu riskantní krok. Zavřít se na den do velkého studia a nahrát několik písní zcela NAŽIVO, bez dotáček a jiných studiových úprav. Zachytit onu živočišnou syrovou energii, kterou spolu zažíváme na koncertech nebo při tvorbě ve zkušebně. Tento ŽIVÝ bonus bude tedy součástí našeho EP.

Místo konání akce: MALOSTRANSKÁ BESEDA, Malostranské náměstí 21, Praha
Vstupenky: http://www.malostranska-beseda.cz/
Datum začátku akce: 1. Října 2016 20:30
Datum ukončení akce: 1. Října 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0883N 14.4048E

Případné změny si prověřte na webu akce Gingerhead - křest debutového EP
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce