Gonsofus & Dub Artillery

Akce Praha

Gonsofus & Dub Artillery
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Gonsofus & Dub Artillery


Speciální dvojkoncert mezinárodního multiinštrumentalistického dua GONSOFUS a pražské dubové stálice Dub Artillery.

Po úspěšném turné v Holandsku, Belgii a Německu, se dvojice GONSOFUS tvořená Sashou Mamaevem a Gáborem Tokárem vrací do Prahy. 10 nástrojů, live looping, svižná rytmika, melodické dechy, vkusná elektronika a v neposlední řadě, Sashův vyzrálý vokální projev, to je Gonsofus a jejich plný zvuk, který se vyrovná mnohem početnějším ansámblům. "Transcontinental groove" jak nazývají svůj styl, spojuje reggae, dub, hiphop a jim příbuzné žánry. Skupina je známá pro velmi energické a živé koncerty, které za poslední roky měli možnost vidět diváci v 17 krajinách včetně napr. USA.

Reggae-dub partička Dub Artillery se na české scéně pohybuje už 11tým rokem. Výrazný vokál zpěvačky Niny, přísná rytmika, zefektovaná trumpeta, temná elektronika. Energie, kterou ze sebe Dub Artillery na koncertech chrlí, je návyková. Kapela má za sebou řadu koncertů v ČR , Německu a Rakousku a v roce 2018 chystají vydání své druhé dlouho očekávané nahrávky.

Vstup: ZADARA

--------------------------------------------------
After a successful tour in the Netherlands, Belgium and Germany, GONSOFUS, created by Sasha Mamaev and Gábor Tokár, returns to Prague. 10 instruments, live looping, tight rhytm section, tasteful horns, carefully crafted electronics, and last but not least, Sasha’s unique vocal presence, this is the GONSOFUS sound that easily equates to more numerous ensembles. Their "transcontinental groove" as they call their style, combines reggae, dub, hiphop and related genres. The band is known for very energetic and lively concert. GONSOFUS has spent the last 4 years touring Europe and the United States, with more than 350 concerts in 17 countries.

Reggae-dub band Dub Artillery has been on the Czech scene for the past 11 years. The band is characteristic by strong lead vocals of their singer Nina, energetic rhythm section, effected trumpet and dark electronics. Dub Artillery’s concert energy is said to be highly addictive. In the past years, the band has been concerting in Czech Republic, Germany and Austria. In 2018, they are releasing their second long-awaited recording.

ENTRY: FREE

Místo konání akce: cross][club, Plynární 1096/23, Praha 7, Praha
Datum začátku akce: 31. Ledna 2018 19:00
Datum ukončení akce: 31. Ledna 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1082N 14.4432E

Případné změny si prověřte na webu akce Gonsofus & Dub Artillery

Jméno organizátora: Dub Artillery
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce