Groove Dock Spring Edition

Akce Praha

Groove Dock Spring Edition
Zábava, párty
Web organizátora:
www.jazzdock.cz
Další akce ve městě Praha

Groove Dock Spring Edition

Březnové pokračování pravidelného cyklu Groove Dock! Za gramofony se postaví DJane Orisha a Pat Heart. Doprovod na perkuse zajistí Miloš Vacík. Od swingu přes bebop, hardbop, latino, fusion, acid jazz až po současný klubový sound.

DJane Orisha – dámská polovička DJského sdružení Cabaret Maňana, které se na Groove Docku etablovalo jako stálý a vždy vítaný host. Hudební kořeny má v jazzu, latinské hudbě, kubánském sonu a elektronických fúzích napříč žánry. A pohybuje se v nich stejně jistě za gramofony i na tanečním parketu.

Pat Heart – jeden z nejzkušenějších DJů na české klubové scéně. S hudbou začínal ve Francouzské Guyaně, později přesídlil do Paříže, aby se tady postavil za gramofony v klubech, kde se v 90. letech rodila nu-jazzová scéna. Čtyři roky hrál jako rezidentní DJ na slavném jazzovém festivalu Montreaux a ve švýcarském rádiu Couleur3. V Česku žije od roku 1993. Je znám hlavně v deephousové scéně, jako host Groove Docku se ovšem vrátí ke svým jazzovým kořenům.

Miloš Vacík – hudebník, perkusista, skladatel, lektor a výtvarník. Kapelník skupiny Tam-Tam Orchestra a Tam-Tam Batucada, spoluzakladatel Slunečního orchestru a člen mezinárodního projektu Slet bubeníků. Vydal třináct autorských alb, spolupracuje s orchestry, skupinami a předními osobnostmi české hudební scény. Na koncertních podiích procestoval Evropu, účinkoval, studoval a navštívil s hudbou Brazílii, USA, Egypt, Tunis, Libanon, Čínu nebo Koreu.

Místo konání akce: Jazz Dock, Janáčkovo nábřeží 2, Praha
Vstupenky: https://www.jazzdock.cz/cs/koncert/groove-dock-jazz-to-dance-50
Datum začátku akce: 10. Března 2018 22:00
Datum ukončení akce: 11. Března 2018 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0774N 14.4085E

Případné změny si prověřte na webu akce Groove Dock Spring Edition

Jméno organizátora: Jazz Dock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha