Hana a Petr Ulrychovi Koncert 2017

Akce Brno

Hana a Petr Ulrychovi Koncert 2017
Koncerty
Národní divadlo Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

Hana a Petr Ulrychovi se skupinami Javory a Javory beat

Ani letošní koncertní sezona se neobejde bez oblíbených jmen sourozenců Ulrychových. V Mahenově divadle vystoupí již čtvrtou sezonu, jejich koncerty jsou tak již tradicí, na kterou budeme navazovat i nadále. Nedílnou součástí vystoupení jsou i skupiny Javory a Javory beat. Společný koncert, s názvem Ohlédnutí 2017, se uskuteční v neděli 5.3.2017 od 19 hodin!

V roce 2014 uzavřeli Hana a Petr Ulrychovi padesát let veřejného působení řadou koncertů s oběma podobami Javorů. S názvem Půlstoletí se uskutečnily po celé republice a měly mimořádný ohlas. Začínali brněnským dvojkoncertem na scéně Mahenova divadla, a to v neděli 16. března 2014. Pod stejným názvem Půlstoletí vydal SUPRAPHON k tomuto jubileu 3 CD s největšími hity této sourozenecké dvojice. Po roce, v neděli 15. března 2015, se v Mahenově divadle uskutečnil jejich druhý koncert, tentokrát s názvem Ohlédnutí. A téměř opět po roce, v úterý 24. května 2016 se k nám tito legendární hudebníci vrátili do třetice, znovu se svým oblíbeným Ohlednutím. Toto vystoupení obohatil i herec Bolek Polívka, který zde sourozencům Ulrychovým předal ocenění od Supraphonu-Zlatou desku za prodej CD.

Jejich koncerty jsou pokaždé žánrově velmi pestré. Zaznívají písně z bigbeatového období, také zvuk houslí a cimbálu klasických Javorů a hitů raného javorovského období, dále skladby z nadžánrového období současných Javorů a vzniku Javory beatu, nechybí však ani novější javorovský počin-unikátní nástrojové souznění ve společné hře obou formací současně.

Podrobnější informace k tomuto koncertu zde ještě upřesníme během podzimu 2016.

Místo konání akce: Národní divadlo Brno, Dvořákova 11, Brno
Vstupenky: http://www.ndbrno.cz/5-3-2017-hana-a-petr-ulrychovi-se-skupinami-javory-a-javory
Datum začátku akce: 5. Března 2017 19:00
Datum ukončení akce: 5. Března 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1965N 16.6129E

Případné změny si prověřte na webu akce Hana a Petr Ulrychovi se skupinami Javory a Javory beat

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce