Hana Zagorová 2020

Akce Žďár nad Sázavou

Hana Zagorová 2020
Koncerty
Další akce ve městě Žďár nad Sázavou

Hana Zagorová, Petr Rezek & Boom!Band / pronájem

Jedna z největších hvězd české populární hudby, držitelka Diamantové desky Supraphonu a devítinásobná Zlatá slavice Hana Zagorová vystoupí se svým dlouholetým kolegou Petrem Rezkem, za doprovodu skupiny Boom! Band Jiřího Dvořáka.
Hanka Zagorová nazpívala již přes 800 písní a získala řadu prestižních cen za hudbu a zpěv, nyní vystupuje na svých koncertech, v televizi a na dalších akcích. V roce 2015 byla uvedena v rámci hudebních cen Anděl uvedena do síně slávy.
Ačkoli se dá říct, že mezi nejoblíbenější písně od ní se všeobecně řadí především písně staršího data (např. písně Studánko stříbrná, Maluj zase obrázky, Málokdo ví, Duhová víla, Ta pusa je tvá, Hej, mistře basů, Rybičko zlatá, přeju si, Za každou chvíli s tebou platím, Je naprosto nezbytné ad.), Hanka pokračuje i nadále v produkci nových nahrávek. Na podzim 2018 vydala aktuální CD Já nemám strach, na němž spolupracovala s autory, jako např. Radůza, Marek Ztracený či Martin Chodúr. Na desce se nachází i jedna coververze francouzské písně, kterou si zpěvačka otextovala sama. V pořadí již třetí deska, která vyšla pod značkou Supraphonu, si drží vysokou kvalitu a hned po vydání se album vyhouplo na první příčku v žebříčku prodejů.

Délka koncertu: 120 minut

Začátek akce: 4. 3. 2020 19:00:00
Konec akce: 4. 3. 2020 21:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov