Házená pomáhá - Charitativní akce!

Akce Velká Bystřice

Házená pomáhá - Charitativní akce!
Sportovní akce
Další akce ve městě Velká Bystřice

Házená pomáhá - Charitativní akce!

Srdečně Vás zveme na již třetí ročník charitativní akce "Házená pomáhá".

Akci vnímáme jako takový svátek házené, díky kterému můžeme s Vaší pomocí přispět těm, kterým hvězdy nepřály tak, jako nám.
Připravily jsme pro Vás celodenní zábavný program, jehož kompletní výtěžek poputuje na oddělení DĚTSKÉ HEMATOLOGIE FN Olomouc.

Zveme všechny rodiče, příbuzné,fanoušky, organizační pracovníky, hráče a hráčky. V neposlední řadě se těšíme na všechny trenéry, kteří v případě účasti na večerní části programu získají kredity potřebné do systému prodlužování licencí. V rámci celé akce jsme pro Vás totiž připravily také netradiční trenérský seminář zaměřený na teambuildingové aktivity, které si budete moci sami vyzkoušet a přispět tak dobré věci.

Celý den budou zajišťovat interligové házenkářky DHK Zora Olomouc a prvoligoví muži Velké Bystřice. Přátelské utkání proti sobě sehrají taktéž tyto dva týmy. Kromě zmíněného programu pro Vás a Vaše děti se můžete těšit na tradiční předvánoční punč a občerstvení formou bufetu - opět platí, že vše, co utratíte, je Vaším příspěvkem do celkového výdělku charitativní akce.

Místo konání akce: SPORT AREÁL VELKÁ Bystřice, Na Letné 571, Velká Bystřice
Datum začátku akce: 25. Listopadu 2017 09:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.5988N 17.3623E

Případné změny si prověřte na webu akce Házená pomáhá - Charitativní akce!

Jméno organizátora: DHK ZORA Olomouc
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto