Headliner 4th Ponton

Akce Praha

Headliner 4th Ponton
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
headliner.cz
Další akce ve městě Praha

Headliner 4th Ponton

HEADLINER 4th PONTON

Letošní sezóna Headliner pontonů pokračuje. Tentokrát nás v úterý 11. července na vodě čekají Anička s kvérem, duchové a pak tma. Nebo naopak, kdo ví...


Anakver

Nestává se často, že by debutant měl tak jasný názor na hudbu a jeho prvotina byla tak vyvážená jako Rewind – Forward pražských Anakver. Možná, že mladší ročníky už nechytají termín trip hop, ale s jejím poslechem mě tenhle lehce chmurný žánr napadl jako první. Anakver samotní si vůbec nelámou hlavu tím, kam se zaškatulkovat a to je dobře. Anna Ribanská aka Anna Myschkin aka KinA jako malá zpívala a hrála na klavír, jako velká se věnovala djingu, jenže jí to zjevně bylo málo, tak se ke zpívání vrátila. Na pochmurnou trojici doplňuje Anakver kytarista Petr Fašianok (Legendary Buccaneers) a sound designer a producent Aitcher Clark.

https://www.youtube.com/watch?v=BQCeL9GWeD4
http://www.anakver.com/
https://anakver.bandcamp.com/


Ghost of You

Není Brno jako Brno. Ghost of You zatím vydali album Glacier and the City, které produkoval Ondřej Ježek. Jeho producentský kredit se skví pod mnoha českými alby kapel jako Vypsaná Fixa, Zrní, DVA nebo Květy a svým přesahem a rozsahem je právem označován za šedou eminenci české alternativní scény. Ghost of You ale až nyní dozrávají ve vyhraněnou kapelu oscilující na pomezí elektronikou ovlivněného indie rocku a nejednoznačného popu. Poslední klip k From The Top Of Their Lungs režírovaný talentovaným Ondřejem Čížkem je toho důkazem a příslibem, že tihle brňáci nezapadnou.

https://www.youtube.com/watch?v=lON6SAVzcno
http://ghostofyou.cz/


Tma

Tma je jednočlenný elektronický projekt Tomáše Martínka, studenta informačních technologií na ČVUT. Tma je jedním z nejméně nápadných, ale zároveň nejslibnějších projektů na poli domácí elektronické hudby. A nic na tom nemění ani fakt, že to není nikterak čerstvý objev, protože jeho nahrávka Pohledy je už z konce roku 2015. I navzdory tomu ale Tma rozhodně patří mezi ty, kteří by mohli dělat novou českou elektroniku nezávisle a dobře.

https://ticho-a-tma.bandcamp.com/


HEADLINER 4th PONTON
11. července 2017 od 19:00 do 22:00
Střelecký ostrov pod Mostem Legií, Praha 1
VSTUP ZDARMA

headliner.cz

Místo konání akce: Most Legií, Praha 1, Praha
Datum začátku akce: 11. Července 2017 19:00
Datum ukončení akce: 11. Července 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0815N 14.4127E

Případné změny si prověřte na webu akce Headliner 4th Ponton

Jméno organizátora: Headliner
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce