Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou 2017

Akce Praha

Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Praha

Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou 2017

Exkluzivní taneční show dětí z dětských domovů je opět tady! Letošní 11. ročník projektu Nadačního fondu Hanky Kynychové se uskuteční v Paláci Žofín pod záštitou starosty MČ Praha 1 Oldřicha Lomeckého.
Projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou odstartoval druhou desítku fungování nevšením způsobem! Děti si vybraly svoje nejoblíbenější choreografie za celých deset let fungování projektu. Proto je letošní ročník vlastně JUBILEJNÍ JEDENÁCTKA plná silných emocí a vzpomínek.
Děti bez rodin se opět utkají o medaile v disciplínách Aerobic, Street dance, Latino Dance, MTV dance a Muzikál. Odměnou jim budou nejen cinkající medaile na krku, ale také vystoupení mnoha známých osobností.
Odborná porota opět usedne v hojném počtu, aby si vychutnala výkony dětí, které opravdu stojí za to! Rozhodvání to nebude vůbec lehké!
Na finálovou show děti z dětských domovů připravuje tým zkušených lektořů pod vedením Hanky Kynychové. Do týmu Nadačního fondu Hanky Kynychové neodmyslitelně patří Igor Šustr, Martin Ivanecký, Radek Fišer, Honza Hönig, Lucie Škrobalová, Filip Jankovič, Marek Dědík a Petra Doležalová. Kompletní režii a produkci celé akce má na starosti Kateřina Fingralová (KF production).
Programem opět provede Miluše Bittnerová, která k finálové show neodmyslitelně patří.
Skvělou atmosféru opět navodí Tokhi a jeho Groove Army.

Místo konání akce: Palác Žofín, Slovanský ostrov 226, Praha
Datum začátku akce: 20. Listopadu 2017 14:00
Datum ukončení akce: 20. Listopadu 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.079N 14.4128E

Případné změny si prověřte na webu akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou 2017

Jméno organizátora: Nadační fond Hanky Kynychové
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce