Hellvetica

Akce Praha

Hellvetica
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Hellvetica /ch/ Braindead /cz/ Thalidomide /cz/

Hellvetica - Thrash/Death/HC
https://www.facebook.com/officialhellvetica/

Do České republiky se žene pořádná thrashmetalová bouře v podobě švýcarské stálice Hellvetica! Připravte se na sekavé riffy s deathmetalovými kořeny a HC/punkovým feelingem! Tohle bude stát za to!
Kapela do toho začala řezat už v roce 2004 a za tu dobu si získala pevnou fanouškovskou základnu nejen doma v „Confoederatio Helvetica“, ale i po celé Evropě. Za sebou mají dvě LP, přičemž to poslední vylezlo na zemský povrch letos v září a nese název "Against The Odds". A nekompromisně rve koule! Party mosh thrash metal par excellence, co vám v prvních vteřinách vyrazí všechny zuby, a vy za to ještě poděkujete. Tahle parta šílenců rozebere Žižkostel na součástky! Čekněte videoklip k nové skladbě "Wake Up The Dead"!
https://www.youtube.com/watch?v=oaqGFmqEGJM

@Braindead - CZ - Thrash/Crossover thrash/HC
https://www.facebook.com/braindeadcz/

Podpořit je přijedou z Jičína kámoši Braindead - CZ ! Česká kapela, co válí světový HC thrash metal a nedávno si střihla vydařené "Belgium beer tour 2017". Jejich vystoupení jsou nezapomenuteným živelným zážitkem, kde není nouze o stagediving a pořádný moshing. Vyražený dech a rozkřápné brýle zaručeny! Venku mají vysoko hodnocené album "Priceless Trash" z roku 2015. Nový materiál je napjatě očekáván! Zkrátka a jednoduše bez keců – to nejlepší z české tvrdé scény!
https://www.youtube.com/watch?v=3hajMGJTB1k

Thalidomide - CZ - HC
https://www.facebook.com/C13H10N2O4/?ref=br_rs

Jako další support dorazí stálice punkové scény kapela Thalidomide. Připravte se na hardcore ve stylu Black Flag nebo Minor Threat. Projekt, který vznikl už okolo roku 1993, se díky svým ostrým textům a energetické pódiové šou řadí mezi to nejlepší tuzemské hardcorové scény. Tohle bude prostě smršť!
https://www.youtube.com/watch?v=wmdmQ8A4BoE

Doors: 19:00
Vstupné: 190 Kč

Místo konání akce: Žižkostel, Náměstí barikád 1, Praha
Datum začátku akce: 1. Prosince 2017 19:00
Datum ukončení akce: 1. Prosince 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0879N 14.4611E

Případné změny si prověřte na webu akce Hellvetica /ch/ Braindead /cz/ Thalidomide /cz/

Jméno organizátora: Bestie Production
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce