High Contrast

Akce Praha

High Contrast
Koncerty, Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

High Contrast, support: Dimension @ROXY

High Contrast @ ROXY
Support: Dimension
16. 12. 2016, Open 22:00

Goout: https://goout.net/cs/listky/high-contrast+support-dimension/kbr/
Za zvýhodněnou cenu v café NoD za 400 czk

-EN BELOW-
Miláček českého publika a drum&bassová legenda High Contrast se vrací v prosinci do ROXY. Nový label, nová produkce a brzy i nové album, to jsou změny, které ohlásil High Contrast v průběhu tohoto roku. Týden před Vánoci si všechny tyto novinky budou moci vychutnat fanoušci na živo. Lincolna doprovodí vynikající britský producent a dj Dimension. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

Přelom roku 2015/16 nebylo o Lincolnu Barrettovi moc slyšet a šlo s největší pravděpodobností o promyšlený záměr. V průběhu tohoto roku ohlásil velké novinky. Tou hlavní je upsání u nezávislého labelu 3Beat Records a ohlášení nového alba, které je očekáváno do konce tohoto roku. První singl Remind Me odkazuje na jeho dřívější produkci plnou pozitivní energie a soulové atmosféry, díky které se dostal do povědomí snad všech drum&bassových fans. Zda půjde o návrat ke klasickému soundu nebo půjde jen o výjimku, zatím zůstává pod přísnou pokličkou. V prosinci se v ROXY vše bezpochyby dozvíme.

Vstupenky se prodávají prvních 24 hodin v omezeném množství a s 10% slevou v rámci věrnostního programu MY ROXY - ke stažení zde. Ostatní předprodeje začnou o 24 hodin později tj. v sobotu 17. září ve 13 hodin v rámci všech tradičních kanálů.

-EN-
The drum & bass legend & one of the most adored electronic producer of all times High Contrast returns in December to ROXY. New label, new production and soon a new album, these are the changes High Contrast announced later this year. A week before Christmas, all fans will be able to enjoy these news live. Lincoln will be accompanied by distinguished British producer and dj Dimension and of course Czech support. For the first 24 hours the tickets will on sale with 10% discount through a loyalty program MY ROXY – download here.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/high-contrast+support-dimension/kbr/
Datum začátku akce: 16. Prosince 2016 22:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce High Contrast, support: Dimension @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce