Hobby výstava 2020

Akce Velké Přílepy

Hobby výstava 2020
Akce pro děti, Tradice a řemesla, Výstavy
Další akce ve městě Velké Přílepy
Podrobnější informace: Petr Morysek, tel.: 733746891
Osmý ročník akce Hobby výstava, aneb "Jaké máme koníčky".

Vystavovatelé budou tradičně prezentovat své rozmanité aktivity, především výtvarné, modelářské a sběratelské.  Akce slouží k propagaci a rozvoji zájmových činností u dětí a mládeže, ale doufáme, že ani dospělí se tu nebudou nudit a to i díky více jak deseti tvořivým a interaktivním dílničkám. Výrobky  je možno si odnést.

  Z  již přihlášených vystavovatelů   a dílniček vybíráme: Sbírka kočárků, patchwork, sbírka Barbie panenek,  modely letadel, lodí a bojové techniky, LEGO pohádková krajina, ... výtvarné a modelářské dílničky, RC modely, scrapbooking, výroba házedel, bazén s plovoucími modely lodí pro děti, tkalcovský stav, drátování, zdobení perníků, ....

  Veterány (včetně vojenských vozidel) na venkovní ploše jako obvykle nejen ke koukání...

  Spojení je možné MHD pomocí linek 316 a 350 do zastávky Velké Přílepy. Areál je v centru vedle  točky autobusů.  Občerstvit  jídlem a pitím se můžete přímo v restauraci „U Korychů“ ležící v areálu.

Přijďte se podívat a zkusit si i něco vytvořit.

Pro ty, jenž na naší akci ještě nebyli a chtějí si o akci udělat lepší představu, zde můžete shlédnout videoreportáž z jednoho z minulých ročníků:

http://kinovp.webnode.cz/news/videozpravodaj-2016-04b/

Pro více informací či při zájmu o účast se zajímavým tvořivým koníčkem, můžete kontaktovat pana Moryska,  tel.: 733 746 891 , petr.morysek@seznam.cz, zájemce průběžně zařazujeme mezi kontakty a oslovujeme při dalších ročnících.
Jméno organizátora: Petr Morysek
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce