Hosté na Hollaru: Jak vypadá česká fashion scéna?

Akce Praha

Hosté na Hollaru: Jak vypadá česká fashion scéna?
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Hosté na Hollaru: Jak vypadá česká fashion scéna?

Po krátké pauze jsme se v červnu rozhodli naplánovat rovnou panelovou diskuzi, která představí mladé české módní značky. Jaké byly jejich začátky? Jaké to je být výjimečný ve světě fast fashion? A proč zrovna jim se podařilo prosadit v tomhle odvětví? Nejen o tom bude diskutovat Štěpán Brabec za značku Braasi, Thea Kučerová ze společnosti ZOOT a Daniel Klíma z projektu LAB 24.

Braasi Industry je platforma pro vývoj a výrobu vybavení pro pohyb městem i krajinou, převážně na kole. Jejich batohy neobsahují nic navíc. Štěpán Brabec, původně architekt, který ze začátku navrhoval ve volném čase pro sebe a pár svých známých, totiž věří, že méně je více.

ZOOT spojuje to nejlepší z online a offline světa do jednoho rychle rostoucího lovebrandu. Thea Kučerová, která je šéfredaktorkou ZOOTího dvouměsíčníku, zodpovídá za to, aby se kromě oblečení prodávaly také příběhy.

LAB 24 je v Praze založený módní projekt, který se zaměřuje ryze na pánské oblečení. Daniel Klíma, který za projektem stojí, se mimo jiné zmíní o propagování streetwearu nebo o spolupráci s Highsnobiety

Zajímá Vás, jestli někdy udělali nějaký přešlap? A jak moc je náročné zůstat věrný svému stylu a zároveň uspokojit zákazníka? Nebo máte úplně jinou otázku, kterou byste jim chtěli položit? Pak použijte aplikaci sli.do (https://www.sli.do/) a pod hashtagem #fashionpanel zapište všechny své dotazy, na které Vám pak hosté při přednášce odpoví.

Celá diskuze se bude odehrávat v učebně 215.

A kam po diskuzi? Pokračovat můžete po schodech dolů, kde na váš čeká večerní program Festivalu Pavlač (Festival Pavlač), který otevře dveře na všechny pavlače Na Hollaru.

O projektu:
Hosté na Hollaru je nový cyklus diskusních přednášek, jejichž cílem je přiblížit studentům fungování teorie v praxi. Organizátoři z řad studentů zvou na půdu IKSŽ FSV UK zajímavé hosty, kteří se věnují médiím nebo se média věnují jim. Host nejprve představí sebe a svou práci, případně vytyčí témata jemu blízká. Díky tomu se studenti dozví, čemu se v profesním životě věnuje a jak svou práci dělá. Po úvodu následuje moderátorem řízená diskuse s publikem. Přednášky pořádají Markething.cz a Studenti IKSŽ.

Místo konání akce: Hosté na Hollaru, Smetanovo nábřeží 6, Praha
Datum začátku akce: 28. Června 2017 19:00
Datum ukončení akce: 28. Června 2017 20:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0823N 14.4133E

Případné změny si prověřte na webu akce Hosté na Hollaru: Jak vypadá česká fashion scéna?

Jméno organizátora: Hosté na Hollaru
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha