Hosté na Hollaru: Janek Rubeš

Akce Praha

Hosté na Hollaru: Janek Rubeš
Kultura
IKSŽ FSV UK, Praha
Další akce ve městě Praha

Hosté na Hollaru: Janek Rubeš

V březnu u nás na Hollaru přivítáme Janka Rubeše, mladého a talentovaného reportéra, který se svou prací snaží změnit svět kolem sebe k lepšímu.

Janek Rubeš je známý především díky své aktivitě v internetové televizi Stream.cz. V rámci pořadu Praha vs. prachy upozornil na neetické počínání pražských taxikářů, v pořadu Honest Prague Gudie zase turistům radí, jak se nejlépe vyhnout nástrahám, které na ně v Praze číhají. Za své počínání byl nedávno magazínem Forbes zařazen mezi 30 nejtalentovanějších Čechů pod 30 let.

Zajímá Vás, jak na Jankovu tvorbu reaguje veřejnost? Zda se kvůli své práci někdy dostal do problému? Nebo máte úplně jinou otázku, kterou byste mu chtěli položit? Pak použijte aplikaci sli.do (https://www.sli.do) a pod hashtagem #janekrubes zapište všechny své dotazy, na které Vám pak Janek při přednášce odpoví. Těšíme se!

O projektu:
Hosté na Hollaru je nový cyklus diskusních přednášek, jejichž cílem je přiblížit studentům fungování teorie v praxi. Organizátoři z řad studentů zvou na půdu IKSŽ FSV UK zajímavé hosty, kteří se věnují médiím nebo se média věnují jim. Host nejprve představí sebe a svou práci, případně vytyčí témata jemu blízká. Díky tomu se studenti dozví, čemu se v profesním životě věnuje a jak svou práci dělá. Po úvodu následuje moderátorem řízená diskuse s publikem. Přednášky pořádají Markething.cz a Studenti IKSŽ.

Místo konání akce: IKSŽ FSV UK, Smetanovo nábřeží 6, Praha
Datum začátku akce: 22. Března 2017 18:30
Datum ukončení akce: 22. Března 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0835N 14.4134E

Případné změny si prověřte na webu akce Hosté na Hollaru: Janek Rubeš

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Výstava ilustrací "Natali Santini - Hvězdná záře" (Lovosice)
Pfannschmidtova vila, Osvoboditelů 48/55, 410 02 Lovosice 2, Lovosice
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava