Hradozámecká noc 2016 na zámku v Mníšku pod Brdy

Akce Mníšek pod Brdy

Hradozámecká noc 2016 na zámku v Mníšku pod Brdy
Akce pro děti, Kultura
zámek Mníšek pod Brdy, Mníšek pod Brdy
Další akce ve městě Mníšek pod Brdy

Hradozámecká noc 2016 na zámku v Mníšku pod Brdy

Velké rozloučení s prázdninami se letos koná v sobotu 27. srpna. Na programu budou kostýmované prohlídky pro děti i pro dospělé a zábava na nádvoří. Vrcholem večera se stane barevný ohňostroj ve 21 hodin v zahradě zámku.
Začínáme v 16 hodin prohlídkami pro děti. Při návštěvě reprezentační první trasy zámku se salónky a slavnostními jídelnami uvidí Kouzelnickou prohlídku, na které uslyší vyprávění o kouzelnících, čarodějích a alchymistech a možná se naučí i nějaké zaříkadlo. Co třeba vyčarovat lásku nebo pěkné počasí? Při návštěvě druhého okruhu se soukromými pokoji čeká děti prohlídka inspirovaná princeznou Elsou z Ledového království.
Pro dospělé návštěvníky bude od 20 hodin připraveno Cestování časem se soutěžním kvízem. Projdou se první trasou zámku, obdobím gotiky, baroka i první republiky, zasoutěží si a pobaví se. Na druhém zámeckém okruhu s ložnicemi, koupelnami a hostinskými pokoji se nabídne zájemcům prohlídka s klasickým výkladem.
Ani na nádvoří zámku nebude nuda. K poslechu i tanci zahraje živá hudba v podání country kapely Balzám, pro děti se chystá promítání pohádky, připraveno bude občerstvení, k návštěvě pozve také výtvarný ateliér, Kouzelné sklepení, výstava o módě nebo o Kájovi Maříkovi.

Místo konání akce: zámek Mníšek pod Brdy, nám. F.X. Svobody 1, Mníšek pod Brdy
Datum začátku akce: 27. Srpna 2016 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8677N 14.2588E

Případné změny si prověřte na webu akce Hradozámecká noc 2016 na zámku v Mníšku pod Brdy

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Josefa Suka, Sedlčany
Kinderland Festival Benešov 2024
Přírodní amfiteátr Konopiště, Benešov
Koncert filmové hudby
Kulturní dům, Milovice