HRTL (live)

Akce Brno

HRTL (live)
Koncerty, Zábava, párty
Perpetuum, Brno
Další akce ve městě Brno

HRTL (live) at Dirty Trip, Perpetuum, Brno

Na listopadovém Dirty Tripu vystoupí HRTL!
Za svou druhou desku dostal Leoš Hort – vystupující pod zkratkou HRTL – cenu Anděl 2015 a je jedním z nejpozoruhodnějších jmen na domácí elektronické scéně. Ty nejtvrdší beaty pak předvede živě v listopadu na premiérovém vystoupení v klubu Perpetuum.
Po vystoupení na brněnském Komiksu bylo jasno: HRTL patří k předním českým umělcům na poli elektronické hudby. To potvrzuje také soška Anděl 2015 za nejlepší elektronické album. Leoš se svým modulárním syntezátorem (a samozřejmě mnoha dalšími mašinkami) vepsal do živé elektroniky tvrdohlavost tribálního techna.
Aktuální trend klubové hudby skloubený s osmdesátkovým feelingem díky použití zmíněného modulárního syntezátoru - to všechno pěkně živě v hodinovém vystoupení nabídne HRTL v listopadu ve své premiéře v klubu Perpetuum. „Kromě zahraničních headlinerů DJe Tonky, A.Professora nebo Mariky Rossy u nás vystupovali české a slovenské špičky techna jako Spiriakos, Toky, Steen s Makarovem, Loktibrada nebo naposledy živě Elektrabel. HRTL je logicky dalším do party,“ říkají pořadatelé.
O support se postará známá slovenská dvojice Bari a Hasky, kteří letos zahájili svou rezidenturu v legendární bratislavském Subclubu se svou párty Techno Gang a v Brně jsou velmi dobře známí. Tak se připrav na 4. listopadu kdy v Perpetuum vypukne již 14. díl oblíbené párty Dirty Trip.

Místo konání akce: Perpetuum, Jezuitská 2, Brno
Datum začátku akce: 4. Listopadu 2016 21:00
Datum ukončení akce: 5. Listopadu 2016 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1973N 16.6122E

Případné změny si prověřte na webu akce HRTL (live) at Dirty Trip, Perpetuum, Brno

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce