HUDEBNÍ ŽNĚ 2024

Akce Ostrava

HUDEBNÍ ŽNĚ 2024
Festivaly
Další akce ve městě Ostrava

HUDEBNÍ ŽNĚ 2024

Hudební Žně
Na multižánrovém hudebním festivalu vás čekají jedinečné hudební zážitky. Monkey Business, Tomáš Klus, Sto zvířat, Vesna, Jiří Schmitzer, Epoque Quartet & Jan Kučera, Ochepovsky Project, Katarzia, Funky Chicken a další. To vše na několika scénách v porubském Pokladu, včetně příjemného letního amfiteátru. Součástí festivalu je také program a zábava pro děti, chill zóny, gastro a mnohem víc.

Proč Žně?
Nechceme splynout s davem a zařadit se mezi běžné hudební festivaly. Chceme být výjimeční! A proto tvoříme multižánrový hudební zážitek s inteligentní hudbou. Symbióza jazzu, folku, world music, romského folkloru, vážené hudby, funky, hiphopu, ska, reggae, rocku, popu i elektroniky nadregionálního rozměru. A to vše v kulturním prostředí Pokladu. Festival, který objeví vás a vy jeho! Pomyslnou patronkou festivalu je úchvatná socha Žní od Konráda Babraje, která vás přivítá ve foyer Pokladu.

Pro koho?
Hudební Žně jsou pro každého posluchače, který si rád poslechne svou oblíbenou kapelu, ale zároveň má chuť objevovat nové hudební světy. Festival je pro celou rodinu – děti, studenty, seniory i zdravotně znevýhodněné (jsme bezbariéroví).

19:00

Začátek akce: 31.05.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MICHALFEST 2024
Důl Michal, Ostrava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Cirkulum 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Mirai Summer Fest
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Festival Zdraví a Duše 2024
Výstaviště Černá louka, Ostrava
Food Day Festival 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava