HUMBOOKFEST 2023

Akce Praha

HUMBOOKFEST 2023
Festivaly
Další akce ve městě Praha

HUMBOOKFEST 2023

HumbookFest je literární festival pro čtenáře young adult, který ve střední Evropě nemá obdoby. Letošní osmý ročník se bude konat v sobotu 14. října v pražském O2 universu, a to ve velkém stylu: návštěvníkům nabídne skvělé české autory a další tvůrce, tematické besedy, workshopy i hvězdné zahraniční hosty Brigid Kemmerer, Neala Shustermana a Stacey Marie Brown. A samozřejmě dojde i na přehlídku fantastických cosplayů, herní zónu a spoustu dalších originálních aktivit.

Brigid Kemmerer je autorkou young adult bestsellerů Na co slova nestačí, Dopisy ztraceným či Říkej tomu, jak chceš. Další zahraniční spisovatelkou bude Stacey Marie Brown, která v Česku debutovala prvním dílem fantasy série Divoká říše a její druhý díl představí právě na HumbookFestu. A zlatý hřeb na závěr – Neal Shusterman! Oceňovaný autor má na kontě přes tři desítky knih včetně megaúspěšné série Smrtka, podle níž v současnosti vzniká i hollywoodský velkofilm.

Vedle zahraničních autorů se představí čeští spisovatelé a spisovatelky – zavedená jména i nováčci v literárním světě. Na besedách se budeme zabývat aktuálními tématy, která hýbou nejen knižním světem mladých čtenářů. To vše a mnohem víc bude HumbookFest 2023!

Další informace o HumbookFestu najdete na www.humbook.cz a na sociálních sítích Humbooku.

09:00

Začátek akce: 14.10.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce