IBIZA Evolution Gold Edition with Manene, TiGi, Franta Babka

Akce Skořenice

IBIZA Evolution Gold Edition with Manene, TiGi, Franta Babka
Zábava, párty
R O X E T - Skořenice u Chocně, Skořenice
Další akce ve městě Skořenice

♔♔♔ IBIZA Evolution Gold Edition with Manene, TiGi, Franta Babka, Keri ✪ AK

★ HEEEJ ! Pro ohromný úspěch připravujeme na 17.ZÁŘÍ pokračování super mejdanu IBIZA EVOLUTION PÁRTY ve verzi GOLD EDITION with ★ DJ MANENE ★ DJ TIGI ★ DJ FRANTA BABKA ★ DJ KERI

★ Jedinečná akce IBIZA EVOLUTION GOLD EDITION with DJ MANENE to je ta nejlepší clubová muzika z největších tanečních festivalů a klubů ostrova IBIZA bere po páté útokem music club ROXET SKOŘENICE a my se na vás znovu těšíme s plnou parádou! :)

★ BIG ELECTRONIC DANCE EVENT...

Skvělá párty pro všechny fanoušky EDM !!! Párty plná 100% tanečních beatů !!! Za mixážním pultem zlaté edice párty IBIZA EVOLUTION se představí speciální host, jeden z nejlepších domácích Dj´s, Dj MANENE!!! Sekundovat mu budou DJ FRANTA BABKA z hudebního vydavatelství Universal Music, který má na svém kontě nesčetně odehraných clubových setů u nás i v zahraničí, dále rezident mejdanu IBIZA EVOLUTION DJ KERI. A poprvé se v Roxetu představí také skvělý Dj portálu Housemagazine.cz DJ TiGi ! Těš se na ty opravdu nejnovější taneční pecky v excelentním, energií nabitém DJ setu, který tě POLOŽÍ ! Znova ZDARMA rozdáme hromadu originálních aktuálních kompilací v hodnotě 30.000,-Kč !!!
Tuto párty budou doprovázet skvělá silná a jedinečná LASER SHOW, strhující FIRE SHOW, PYRO SHOW a CRYOGENIC EFFECTS ! Exkluzivní akce, která tě nenechá v klidu !!!

★ AMAZING PARTY COMING SOON....

MÁME PRO VÁS HNED 2 SOUTĚŽE / o konzumace zdarma a o vstupy zdarma !
★★★ SOUTĚŽ č.1 - o 100,-Kč konzumace - ► ► SDÍLEJ událost a POZVI všechny své přátele do události - do události napiš:► ► " IBIZA EVOLUTION with MANENE v ROXETU BUDE STROP ! "
★★★ SOUTĚŽ č.2 - o hromadu vstupů zdarma ► ►NASTAV si úvodní fotku události jako úvodní fotku na svém FB profilu - pak do události napiš heslo ► ► "IBIZA EVOLUTION + MANENE = ROXET 17.9.. !

a jsi zařazen do soutěže!
► Sotěž č.1 vyhrávjí příspěveky, které budou mít události nejvíc lajků !

★★★ Co nás to všechno čeká:
► ►Jedinečný DJ MANENE
► REGISTROVANÍ v události SOUTĚŽÍ o našlapaný aktuální výběry a sluchátka za více než 30.000,-Kč!
► Atmosféra z nejlepších světových tanečních festivalů!
► EXTREME Power Club LASER SHOW
► FIRE SHOW
► PYRO SHOW
► CRYOGENIC Effects
► VERTICAL RGB GEYSERS
► IBIZA EVOLUTION DJ Stage
► Special stage decor
► Best dance music z největších klubů ostrova IBIZA!
► Za libovolných 5 panáků, nebo alko. míchaných drinků dostaneš originální aktuální taneční CD a sluchátka v hodnotě 300,- Kč!
► SOUTĚŽ o 100,-Kč KONZUMACE v události!
► SOUTĚŽ O VSTUPY ZDARMA v události !
► Akční drinky
► BALKON OTEVŘEN!
► Fotoreport z akce!
► Videoreport u akce !
► Svoz i rozvoz Roxet busy zajištěn!

►► Všechny výherce vyhlásíme v sobotu! :)

Těšíme se na tu nejlepší párty s Vámi! :)

TATO AKCE SE KONÁ 17. ZÁŘÍ !!!

★★★ HRAJÍ ★★★
► DJ MANENE
► DJ FRANTA BABKA (Universal Music Praha)
► TJ TiGi
► DJ Keri
_________________________________________
VSTUP POUZE S PLATNÝM DOKLADEM TOTOŽNOSTI!!
(Občanský průkaz, cestovní pas..)

MANENE
Rok 2015 Manene může rozhodně považovat za zlomový, nejen že odehrál přes 100 vystoupení po celé ČR a tímto se řadí k nejžádanějším DJs u nás vůbec, ale také vystoupil na nejprestižnějších tanečních akcích, např.: mainstagi festivalu Mácháč, slovenské EDMANII, halové akci Citadela, dále Beats 4 love, Unique hall festivalu a mnoho dalších.
Manene stále jako jeden z mála DJs v ČR jezdí pravidelně několikrát do roka vystupovat do Evropy a má za sebou několik spoluprací se světovými DJs. Jako poslední kousek ze své produkce vypustil do světa s holandským producentem Ziggym, který nese název „Tarantula“. Dalším singlem, který spatřil světlo světa, byl track „boom“, který za pouhý měsíc měl více než 50.000 poslechů.
V neposlední řadě si Manene pro své fanoušky připravil zbrusu nový video projekt, který nahlíží kromě záběrů z akcí také do Maneneho soukromí - Manene’s SHIZZLE. Stále je také hlavním rezidentem klubu DUPLEX, kde má svou nejpopulárnější noc – Le Cirque (pravidelná návštěvnost 700 a více návtěvníků)

V roce 2014 Manene vydal svůj debutový singl “This is Fragola” na Ruském labelu Legraib Records, který byl podpořen jmény světového formátu jako Ferry Corsten (NL), Steve Aoki (USA), Marco V (NL), Matisse & Sadko (RU), Juicy M (RU), Gregori Klosman (FR) a mnoho dalších… Dále vydal oficiální trapový remix na track od Spencer Tarringa & Juicy M – Superhero.
Mimo jiné Maneneho tvrdý sound a energický set mohli již slyšet v pěkné řádce zemí, konkrétně se jednalo o země: Anglie, Švýcarsko, Rakousko, Estonsko, Finsko, Malta, Belgie, Německo, Španělsko a mnoho dalších…

www.facebook.com/ManeneOfficial
www.twitter.com/Maneneofficial
www.soundcloud.com/manene
www.youtube.com/user/ManeneOfficial
www.instagram.com/manenelife#

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
UPOZORNĚNÍ:
Název a logo akce IBIZA EVOLUTION je chráněno ochrannou známkou.
Akce Ibiza Evolution je propagační akcí hudebního vydavatelství Universal Music s.r.o. ke stejnojmené kompilační řadě IBIZA EVOLUTION.
Zneužití ochranné známky IBIYA EVOLUTION je dle zákona trestné.

Pro uspořádání akce IBIZA EVOLUTION ve vašem klubu kontaktujte:
frantisek.babka@umusic.com

Místo konání akce: R O X E T - Skořenice u Chocně, Roxet Club, 565 01 Skorenice 117, Pardubický Kraj, Czech Republic, Skořenice
Datum začátku akce: 17. Září 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0291N 16.2227E

Případné změny si prověřte na webu akce ♔♔♔ IBIZA Evolution Gold Edition with Manene, TiGi, Franta Babka, Keri ✪ AK

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SHIRLEY VALENTINE
Společenské centrum Jesenice, Jesenice
TECHTLE MECHTLE TRAVESTI SHOW
KyTICe, Světlá nad Sázavou
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
Caveman
Dům kultury Střelnice, Rumburk