Industriální safari: Monstra v Hlubině

Akce Ostrava

Industriální safari: Monstra v Hlubině
Akce pro děti
Další akce ve městě Ostrava

Industriální safari: Monstra v Hlubině @dfov

Představení s obřími loutkami v areálu Dolní oblasti Vítkovice. V hlavní roli gigantické loutky, videomapping, výtvarné, ohňové, zvukové a světelné instalace.

Hrajeme od 21 do 22 hodin se začátky ve 20 minutových intervalech (21:00, 21:20, 21:40 a 22:00) - REZERVACE VSTUPENEK na webu v odkazu níže.

Světoznámí loutkáři Nori Sawa a Hza Bažant vytváří v prostorách Provozu Hlubina, spolu se svými studenty DAMU, představení s obřími loutkami nazvané Monstra v Hlubině. Studenti scénografie, herectví, režie a dramaturgie společně vytvořili obyvatele - organismy, jejíchž existence a interakce s prostředím a mezi sebou samými vytvoří pravidla ekosystému. Návštěvník safari bude v situaci pozorovatele - výzkumníka, který musí odhalit pravidla "hry", ve které budou mít hlavní roli obří loutky, videomapping, výtvarné, ohňové, zvukové a světelné instalace.

Nori Sawa projel se svými kufry plných loutek celý svět a spolu s Hzou Bažantem, který se gigantickými loutkami ve veřejném prostoru zabývá již mnoho let, vytváří dvojici spojující loutkovou tradici Česka a Japonska. Spolu s nimi přijelo do Ostravy z pražské DAMU 6 scénografů, 2 dramaturgové/režiséři a 12 herců. Během této tvůrčí dílny vznikne v Ostravě představení, které oživí veřejný prostor DOV hravostí, nápady a příběhem o nešťastné lásce.

Místo konání akce: Dream Factory Ostrava, 28. října 120, Ostrava
Vstupenky: http://cineport.koupitvstupenku.cz/
Datum začátku akce: 3. Června 2017 21:00
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.8311N 18.2751E

Případné změny si prověřte na webu akce Industriální safari: Monstra v Hlubině @dfov

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce