It's Everyone Else, Makata-o, BBYB, Trio Akrobato

Akce Jihlava

It's Everyone Else, Makata-o, BBYB, Trio Akrobato
Koncerty, Zábava, párty
Music Club Bezvědomí, Jihlava
Další akce ve městě Jihlava

It's Everyone Else, Makata-o, BBYB, Trio Akrobato

It's everyone else (Lubljana/Leipzig) electro / industrial / hardcore / noise
https://itseveryoneelse.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=YdChTOHaI6A
http://itseveryoneelse.tumblr.com/
Tahle slovinská dvojice dlouhodobě usazená v Lipsku se na Vysočinu nechystá poprvé. Jejich výbušnou a energií nabitou show jste mohli zažít již před dvěma lety například v jihlavském Chilli baru nebo na již tradičním Fotbalu proti rasismu ve Věžničce. Mezitím se rozhodně neflákali – stihli si zahrát na Rock for People i Pohoda Festival a dalších evropských festivalech, ale především makali na svém třetím dlouhohrajícím albu HEAVEN IS AN EMPTY ROOM, které vypustili do světa na podzim loňského roku. O svém stylu sami hovoří, že je „Too hardcore for the electro kids, too electro for the hardcore kids“, což docela přesně vystihuje omračující smršť zboostrovaných synťáků, noisových ruchů a kovových beatů kombinovaných s řevem i melodickými vokály.

Makata-o (Leipzig) noise / post rock / sludge
https://makata-o.bandcamp.com/
http://makatao.blogsport.eu/
https://www.youtube.com/watch?v=ODUHjMnt2cU
S It's Everyone Else vyráží z Lipska na tour duo Makata-o, kteří také sází na minimalistickou dvoučlennou sestavu tentokrát však v odlišném nástrojovém složení. Připravte se na syrový noise rock a dokonalou souhru basy a bicích s melodickým zpěvem.

BBYB (Ostrava) tekno / grind
http://bandzone.cz/bbyb
https://www.youtube.com/watch?v=DGQZ_qdmrpI
Nevídaný, neslýchaný a mnohému budoucímu obecenstvu jistě i "badtrip" navozující tekno digital grindcore balast, předvede jak zbrusu nové šlágry, tak i léty prověřené pogovací fláky z kritikou nikdy neoceněných desek Debbybut a Stavebnice reality.

Trio Akrobato /Jihlava/ rock'n'roll / psychedelic
https://myspace.com/trioakrobato
Lokální scénu zastupují Trio Akrobato, kteří brázdili jihlavské kluby ještě v době, kdy internetu vládl myspace. Tehdy hráli originální směsici rock'n'rollu a psychedelie s prvky elektronické taneční hudby a inspiraci hledali jak u Primal Scream či Blur, tak i třeba u The Beatles nebo Chucka Berryho. V Jihlavě jsme měli možnost je naposledy slyšet před třemi lety v Chilli, kde ukázali, že jejich songy od doby vzniku nijak nezestárli. Nyní se vrací na pódia s novým materiálem, novým basákem a navrátivším se bubeníkem Gurym, nechme se tedy překvapit, s čím přijdou tentokrát.

Start 20:00
Vlez 100,- až 150,-

Místo konání akce: Music Club Bezvědomí, Jiráskova 6, Jihlava
Datum začátku akce: 25. Března 2017 20:00
Datum ukončení akce: 26. Března 2017 07:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3982N 15.5826E

Případné změny si prověřte na webu akce It's Everyone Else, Makata-o, BBYB, Trio Akrobato

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce