Iva Bittová & Čikori

Akce Ostrava

Iva Bittová & Čikori
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Iva Bittová & Čikori

Koncert originální královny české avantgardy za doprovodu akustické hudební společnosti Čikori. Zakoupením vstupenky na akci návštěvník prohlašuje, že splňuje podmínky pro vstup v souladu s aktuálním mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví České republiky. Upozorňujeme, že koncert bude realizován v souladu s podmínkami, které budou platné v den konání koncertu. Vždy se budeme řídit aktuálně platnými vládními či hygienickými nařízeními.

Akustická hudební společnost Čikori vznikla v roce 1999. Kmenoví zakladatelé Iva Bittová a Vladimír Václavek hudebně volně navázali na autorské skladby z úspěšného alba "Bílé Inferno" (1997). CD s názvem “Čikori” vyšlo v roce 2001 a získalo výše zmíněnou cenu Anděl. Hudba Čikori je zcela originální, jazz a world music se prolíná s alternativními prvky. Rytmicky a zvukově je velmi pestrá; je schopná navodit pocit klidu, lásky, radosti a vzrušení záleží jen na otevřenosti citů a prožitků vnímavého posluchače. Texty písní jsou převážně od Karla Davida a Vladimíra Václavka.
V prodeji pouze omezený počet vstupenek z důvodů reflektujících na omezující opatření ministerstva zdravotnictví, vztahující se k omezení počtu diváků na kulturních akcích. Zakoupením vstupenky na akci návštěvník prohlašuje, že splňuje podmínky pro vstup v souladu s aktuálním mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví České republiky.

300,-

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava