Jak to vidí Šichtařová - autorské čtení

Akce Praha

Jak to vidí Šichtařová - autorské čtení
Kultura
(A)VOID Floating Gallery, Praha
Další akce ve městě Praha

Jak to vidí Šichtařová - autorské čtení

Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého manžela Vladimíra Pikory ve své nové knize rozcupovává mýty, které se na nás valí z médií.

Kniha tematicky volně navazuje na bestsellery Všechno je jinak a Nahá pravda. Všechny texty jsou doplněny aktualizovanými komentáři umožňujícími čtenářovi posoudit téma s novou objektivitou danou odstupem času. Nečekejte žádný suchý, odborný text pro vědátory. Kniha je psána s takovým nadhledem, že ji zhltnete jedním dechem a možná se u toho ještě zasmějete. Je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění.
Autoři se nevyhýbají ani výbušným tématům poslední doby: Imigraci, zadlužení, krachu penzijní reformy, svobodě slova, kvótám na vše a tak dál. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás záměrně dělají poslušné ovce. Tvrdí, že prožíváme plíživý nástup Velkého bratra tak, jak jej ve svém slavném románu 1984 popsal Orwell. Podle autorů však dosud není vše ztraceno: Svou svobodu si ještě můžeme zachránit, pokud si zachováme zdravý selský rozum…

Místo konání akce: (A)VOID Floating Gallery, Výtoň, Praha
Datum začátku akce: 14. Října 2016 19:30
Datum ukončení akce: 14. Října 2016 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0682N 14.4144E

Případné změny si prověřte na webu akce Jak to vidí Šichtařová - autorské čtení

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
CÍSAŘSKÝ DEN
Mírové Náměstí, Kadaň