James Harries & The Volunteers at LMB

Akce Praha

James Harries & The Volunteers at LMB
Divadlo, kino, Koncerty
Lucerna Music Bar, Praha
Další akce ve městě Praha

James Harries & The Volunteers at LMB! Special guest: Maella

Předprodej vstupenek: https://goout.cz/cs/listky/james-harries-the-volunteers+special-guest-maella/sno/

JAMES HARRIES CHYSTÁ PO ÚSPĚŠNÉM ALBU EVROPSKÉ TURNÉ A VELKÝ PRAŽSKÝ KONCERT

Britský písničkář James Harries na sklonku loňského roku vydal úspěšné album Until the Sky Bends Down na domácím labelu Tranzistor. Se svým singlem Salvation se držel dva měsíce na Evropa 2 Music chart v TOP 5.

Nyní vyráží písničkář na evropské turné, kde ho na koncertech doprovodí velká kapela a exluzivní hosté. Speciální koncert turné se uskuteční 12. 10. v pražském Lucerna Music Baru, kde se jako host představí nadějná zpěvačka a objev roku Maella. Další zastávkou pak bude 21. 10. koncert v legendárním vídeňském klubu Haus Der Musik či v Haarlemu, Amsterdamu, Dortmundu, Hannover, Ostravě, Olomouci, Plzni, Maastrichtu a dalších.

Album Until the Sky Bends Down si získalo skvělé ohlasy u veřejnosti i hudebních kritiků, fanoušky si však zpěvák získal i předchozím albem, které jako první na světě natočil na mobilní telefon. Časopis Rolling Stone ho označil jako „Zlatý hlas“ a světovými médii je často přirovnáván ke jménům jako Jeff Buckley nebo Damien Rice. Kromě koncertování se Harries věnuje komponování filmové hudby (např. Lidice, Bobule, Feťáci z New Yorku).

Více se o turné dozvíte na www.jamesharries.com. Vstupenky na pražský koncert 12.10. v Lucerna Music Baru rezervujte zde: https://goout.cz/cs/listky/james-harries-the-volunteers+special-guest-maella/sno/

Místo konání akce: Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/james-harries-the-volunteers+special-guest-maella/sno/
Datum začátku akce: 12. Října 2016 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0813N 14.4256E

Případné změny si prověřte na webu akce James Harries & The Volunteers at LMB! Special guest: Maella

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce