Jan Gehl v Praze - přednáška pro veřejnost

Akce Praha

Jan Gehl v Praze - přednáška pro veřejnost
Přednášky a kurzy
Betlémská kaple, Praha
Další akce ve městě Praha

Jan Gehl v Praze - přednáška pro veřejnost

Jan Gehl, jeden z nejvýznamnějších urbanistů dneška, přijíždí do Prahy. V pondělí 17. října od 18.00 hodin bude v Betlémské kapli hovořit o veřejném prostoru, jeho proměnách a životě lidí v něm. Přijďte si ho poslechnout na přednášce s názvem "Livable Cities for the 21st Century", po které bude prostor na vaše dotazy.

↓ For English scroll down ↓
▬▬▬
Gehl se proslavil především jako odborník na veřejný prostor a život v něm. Jeho přístup je založen na podrobném výzkumu, jak se lidé ve veřejném prostoru chovají, a co přispívá k tomu, aby se v něm cítili dobře. Je autorem mnoha publikací, do češtiny byly přeloženy knihy Města pro lidi, Nové městské prostory a Život mezi budovami. Metropolím po celém světě Gehl radí, jak vytvářet příjemná městská prostranství. Jeho služeb využívá Londýn, Vídeň, Kodaň, Oslo, Moskva, New York, Los Angeles, Melbourne a další.
▬▬▬
Na přednášku zve hl. m. Praha, Institut plánování a rozvoje a FA ČVUT. Přednáška je zdarma, bude tlumočena do češtiny a bude pořízen audiovizuální záznam.

ENGLISH
One of the most influential urbanist of today, Jan Gehl is coming to Prague. He is going to deliver a lecture on public space, its changes, and people’s lives in public space, to be presented in the Bethlehem Chapel on Monday, 17 October at 6 p.m. Come and listen to his lecture called “Livable Cities for the 21st Century”, after which Mr. Gehl will answer your questions.
▬▬▬
Mr. Gehl became famous as an expert on public space and life in it. His approach is based on detailed research on how people behave in public space and what contributes to feeling comfortable in public space. He has written many publications, including Cities for People, New City Spaces, and Life Between Buildings, which were translated into Czech. He is an adviser on how to create comfortable city spaces to a number of cities all over the world. Cities such as London, Vienna, Copenhagen, Oslo, Moscow, New York, Los Angeles, Melbourne and others make use of his services.
▬▬▬
The Capital City of Prague, Prague Institute of Planning and Development, and the Faculty of Architecture at Czech Technical University all extend an invitation to the lecture. The lecture is free of charge, it will be interpreted into Czech and an audio-visual recording will be made.

Místo konání akce: Betlémská kaple, Betlémské nám. 255/4, Praha
Datum začátku akce: 17. Října 2016 18:00
Datum ukončení akce: 17. Října 2016 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0844N 14.4175E

Případné změny si prověřte na webu akce Jan Gehl v Praze - přednáška pro veřejnost

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce