Jarek Nohavica a hosté 27.7.2023

Akce Ostrava

Jarek Nohavica a hosté 27.7.2023
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Jarek Nohavica a hosté

Sólový recitál jednoho z našich nejznámějších písničkářů s kytarou a heligonkou sestavený nejen ze známých písní, ale i z aktuálních skladeb z posledního alba Máma mi dala na krk klíč.
Fanoušci Jarka Nohavici si již určitě zvykli, že jeho koncerty jsou samé překvapení, a vždy naprosto nově dramaturgicky sestavené a rozhodně se mají na co těšit! Na současných koncertech Jarka doprovází na akordeon a piano vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka z Plzně. Koncert trvá zhruba 2 hodiny (bez přestávky) a není vhodný pro děti do 15 let! Koncert se koná za každého počasí. V případě nepříznivého počasí nejsou povoleny z bezpečnostních důvodů deštníky, povoleny jsou pouze pláštěnky.

Při koncertě prosíme, abyste netelefonovali, nefotili a nepořizovali audio ani video záznam. Děkujeme vám za respektování a dodržení všech podmínek a těšíme se na vás.
Na koncertě si mohou diváci zakoupit CD, DVD, zpěvníky atd. Více informací najdete na www.nohavica.cz. Vstup do areálu Letní scény Amfi od 18:30 hod (začátek koncertu je v 19:30).

19:30

Začátek akce: 27.07.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava