Jazz Open Ostrava: Prince Tribute Show

Akce Ostrava

Jazz Open Ostrava: Prince Tribute Show
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Jazz Open Ostrava: Prince Tribute Show

Další ročník jazzového hudebního festivalu s tradicí od roku 2005

Prince Tribute Show bude vrcholná událost tradičního jazzového festivalu v Ostravě a jedinečná možnost slyšet naživo členy The New Power Generation s písněmi Prince!

Prince Tribute Show!
Phil Lassiter (US/NL) Ida Nielsen (DK)

Na jednom pódiu vystoupí 11x Grammy oceněný Phil Lassiter, známý spoluprací s legendárními jmény americké hudby, a dánská baskytaristka a zpěvačka Ida Nielsen, kteří oba byli členy Princovy kapely The New Power Generation. Phil Lassiter vystoupí se svým devítičlenným bandem, spolu s Idou Nielsen a zpěvačkou Tanyou Michelle Smith, a předvedou vystoupení s největšími peckami legendárního Prince.

Boris Band Combination (CZ)

O první část večera se postará ostravská formace Borise Urbánka - Boris Band Combination. Kapela zde pokřtí živé album BBC - Made in Ostrava, záznam z loňského koncertu.
Po jejich boku vystoupí hosté, jejichž vystoupení by vydalo na samostatné koncerty: - Michito Sanchez - americký perkusista, který vystupoval mj. po boku Rolling Stones a Eltona Johna - Omar Kabir - americký trumpetista, trombonista i saxofonista z Brooklynu. - Alex Šesták - mimořádně talentovaný 15letý saxofonista, který již stihl dobýt TV show v americké NBC

Začátek akce: 20.06.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce