Jeden svět na Zámostí

Akce Třebíč

Jeden svět na Zámostí
Festivaly
Další akce ve městě Třebíč

Jeden svět na Zámostí

Zámostí už klepe na dveře a ani letos tam nebudeme chybět!
První červnový víkend nebude v Třebíči patřit jenom skvělejm kapelám a hudebníkům všeho druhu. Čeká vás i trochu kultůry! V rámci doprovodných programů jsme si pro vás připravili rovnou 3 jednosvětový dokumenty.

Svědomí Číny / 3. 6. / 11:30 - 12:45 /
Kao-Č-Šeng překonal na cestě k tomu, aby se stal jedním z nejlepších právniků v Číně, nesmírné útrapy. Lidé ho nazývají “Svědomí Číny”, ale v očích komunistické strany zachází jeho snaha o spravedlnost až příliš daleko. Když si dovolí promluvit o zakázaném tématu porušování lidských práv, je unesený a mučený. Tajná policie drží jeho ženu a děti jako rukojmí.

Život začíná po stovce / 3. 6. / 13:00 - 14:00 /
Je hostem televizních pořadů, lidé ji poznávají na ulici. Fakt, že se pařmenka a blogerka Dagny narodila v roce 1912, se zdá nepodstatný. Jak sama říká, být aktivní a mít vůli učit se stále novým věcem není otázkou věku.

O čo ide Idě / 3. 6. / 14:30 - 15:45 /
Dokumentární film o Idě Kelarové a její touze změnit svět, který letos v Třebíči na festivalu Jeden svět zaznamenal největší divácký úspěch. Romské děti ze souboru Čhavorenge mají deset dní na to, aby se pod vedením Idy Kelarové připravily během letního tábora u Bardějova na koncerty s Českou filharmonií.

Vstupné: 50,- Kč / s modrou páskou Zámostí ZDARMA

Místo konání akce: Hudební klub B [Béčko Třebíč], Vítězslava Nezvala 68, Třebíč
Datum začátku akce: 3. Června 2017 11:30
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 15:45
Pravděpodobné souřadnice: 49.2142N 15.8714E

Případné změny si prověřte na webu akce Jeden svět na Zámostí

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce