Jídlo na ulici - 5. zábřežský food festival

Akce Zábřeh

Festivaly, Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Zábřeh

Jídlo na ulici - 5. zábřežský food festival

A je to tady.... Po roce jsme opět zde. Jaro se pomalu blíží, takže ani v pořadí už pátý zábřežský food festival JÍDLO NA ULICI na sebe nenechá dlouho čekat. Ano, je to pravda, budeme slavit 5. narozeniny. V sobotu 16. května vyvrcholí naše roční práce... Festival jídla z ulic celého světa a chutí všech kontinentů opět oživí ulici Farní, prostory kolem Kapří fontány a amfiteátr před zámkem. Jsme natěšení, hladní a těšíme se na vás. Kromě nejlepšího jídla připravovaného přímo na ulici chystáme i doprovodný program, hudbu, dětský koutek a spoustu zábavy.
Letos se opět zaměříme na exotickou kuchyni. Ochutnáte to nejlepší nejen z těchto zemí: Srí Lanka, Indie, Vietnam, Španělsko, Mexico, Argentina, Belgie, Japonsko, USA nebo třeba Filipíny. Na své si přijdou i milovníci poctivých burgerů v těch nejoriginálnějších chuťových kombinacích.
Přijedou food trucky z celé České republiky. Chybět nebude ani tradiční kuchyně našich babiček, která je přímo spojena s naším regionem, zastoupeny budou i regionální produkty a prezentace originálních gastroprojektů z našeho okolí. Nezapomínáme tradičně ani na sladké. Těšte se na ty nejlepší muffiny, cupcakes, vafle, palačinky, čokoládové lanýže, RAW sladkosti nebo ty nejlepší nebeské dorty...
Pamatujeme i na pitný režim. Ochutnáte moravská a francouzská vína nebo italské Prosecco. Čeká vás prezentace těch nejlepších třťinových rumů. Na čepu bude kompletní nabídka pivovaru Welzl. A nejen pro děti domácí limonády.
Festival chceme posunout zase o krok dál. Proto pro vás připravujeme několik zajímavých novinek, sledujte nás.
Tímto vás zveme na 5. ročník food festivalu JÍDLO NA ULICI, který se bude konat v sobotu 16. května opět na ulici Farní, tradičně v čase 10 – 18 hodin.
Přijďte se svou rodinou, pozvěte své přátele, kamarády, známé a pojďme prožít krásný a netradiční den v našem městě. Budeme moc rádi, když budete událost sdílet a pozvete své přátele.
Atmosféru celého dne hudebně doprovodí skvělí dj's Wentoline a Cmeen.
Těšíme se na vás.

Food festival JÍDLO NA ULICI pořádá spolek Na Talíři.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce