Jihlavská MTB 24 s MTBkolo.cz 2018

Akce Vyškov

Jihlavská MTB 24 s MTBkolo.cz 2018
Sportovní akce
Web organizátora:
mtbkolo.cz
Další akce ve městě Vyškov

Jihlavská MTB 24 s MTBkolo.cz

A po roce je to tu zas! Závod Jihlavská MTB 24 s MTBkolo.cz. Letos bude několik změn. Abychom si více užili jak závod, ale i vše kolem (párty v centru Jihlavy, grill atd.), tak jsme se rozhodli, že pojedeme závod dvanáctihodinový. Ti, kteří budou chtít jet 24h samozřejmě jet můžou, ostatní je budou po půlnoci podporovat s pivem v ruce :D Zdali se pojedou čtveřice nebo dvojičky je ještě na domluvě podle počtu přihlášených k události. Další změnou je, že letos vynecháme obytňáky a pojedeme klasika pod stany. Důležitou informací také je, že nebudeme zřejmě nakupovat přihlášky v předprodeji vzhledem k tomu, že je tam rozdíl 300,- Kč, ale v případě špatného počasí se vstupné z předprodeje (1000,-) nevrací. Kdo to bude chtít risknout může, ale rozumnější bude raději zaplatit startovné na místě (1300,-). Minulý rok mezi námi byli i tací, kteří závod brali opravdu zodpovědně, bylo by tedy asi nejlepší nejvýkonnější jezdce dát k sobě do týmu.

VÍCE INFORMACÍ O ZÁVODU:

8. ročník se uskuteční jako Mezinárodní mistrovství České republiky v závodě na 24 a 12 hodin MTB.

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti v 8. ročníku vytrvalostního MTB závodu na 24 a 12 hodin. Zúčastnit se můžete v královské kategorii sólo jezdců a nebo v kategorii týmů. Týmy můžou mít až osm členů, kteří se na trati střídají. Společně pak všichni můžete prožít parádní závod, kdy se na jedné trati potkají nejlepší vytrvalci, kteří ujedou přes 400 kilometrů s jezdci, kteří jezdí třeba i rekreačně a nastoupí do závodu v partě se svými kamarády.
Závod začne páteční party v doprovodu tří rockových kapel. Takže k 24 hodinám na kole přidáme pěkně dlouhý páteční večer.
Děti vezměte sebou v sobotu. Bude pro ně připraven závod.
Závod je součástí Československého seriálu 24 hodin MTB 2018.
My pořadatelé se těšíme! A co vy, už nemůžete nedočkavostí spát?
Fakta
Jihlavská 24 MTB 2018, Mezinárodní mistrovství ČR 2018
Závod jednotlivců, dvou až osmičlenných týmů na okruhu v lesoparku Heulos a centru města se uskuteční 19. – 20. května 2018.
Zahajovací rockový festival bude 18. května 2018 v Amfiteátru Březinovy sady.
V rámci doprovodného programu se uskuteční závod pro děti
Organizátory akce jsou zapsaný spolek Sliby – Chyby a Statutární město Jihlava, hlavním partnerem závodu je společnost Nekoklima. Závod podporuje Kraj Vysočina

Místo konání akce: MTBkolo.cz, Revoluční 151/41, Vyškov
Vstupenky: http://www.jihlavska24mtb.cz/
Datum začátku akce: 19. Května 2018 16:00
Datum ukončení akce: 20. Května 2018 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2932N 16.9833E

Případné změny si prověřte na webu akce Jihlavská MTB 24 s MTBkolo.cz

Jméno organizátora: MTBkolo.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto