Jógové Plynutí v Hudební Lázni

Akce Praha

Jógové Plynutí v Hudební Lázni
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Jógové Plynutí v Hudební Lázni

Zveme vás na Jógové plynutí v hudební lázni, které vzniklo z mého hlubokého setkání s talentovanou Martinou Jelicic. Projděte se s námi horkou pouští, zaplavte si oceánem, leťte s větrem o závod, tančete s ohněm. Prožijete cestu, při které se vaše tělo uvolní a bude se cítit, tak trochu jako po dovolené. Léčivé zvuky vám přitom rozvibrují zatuhlé části páteře, hamstringy, stažený krk i srdeční oblast. Jógové plynutí, nečekané pozdravy slunci, spontánní pohyb, sundrum, tibetské mísy, shruti box, didgeridoo, beduínský zpěv, rytmy ze všech koutů světa.

Markéta Faustová se józe věnuje již roky. Baví ji propojovat jógu s taneční energií. Velmi důležitá pro ni vždy byla inspirace hudbou. Má ráda příběhy, hravost, kreativitu a spontaneitu, a tak je každá její lekce malou cestou do neznáma. Je certifikovanou lektorkou Prana flow jogy podle systému Shivy Rey, ale čerpá se vší pokorou ze všeho a ze všech třeba jen letmých inspirací, které potká.

O Martině Jeličić
Zpěvu se věnuje již od dětství, ale díky hlubšímu porozumění sebe sama a své podstaty teprve před několika lety zažila svůj hlas jako nástroj používaný "shora" a tím pádem jí zcela přirozeně odpadla obrovská tréma a zábrany zpívat tak, jak to cítí. Během let posbírala i řadu léčivých hudební nástrojů, které spolu se svým hlasem nechává znít v hudební lázni - v cestě do našeho nitra.

Cena za tříhodinový workshop se dvěma lektorkami - 450 Kč
Místo - Taneční studio Sector v prostoru Vnitroblock, Tusarova 31

Rezervace a info: marketa@moje-joga.cz

Místo konání akce: VNITROBLOCK, Tusarova 791/31, Praha
Datum začátku akce: 17. Července 2017 14:30
Datum ukončení akce: 17. Července 2017 17:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.102N 14.4493E

Případné změny si prověřte na webu akce Jógové Plynutí v Hudební Lázni

Jméno organizátora: Marketa Faustova Joga
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce