J&T Banka Ostrava Beach Open

Akce Ostrava

J&T Banka Ostrava Beach Open
Jiné akce
Další akce ve městě Ostrava

J&T Banka Ostrava Beach Open

Turnaj J&T Banka Ostrava Beach Open: jeden z nejvýše hodnocených turnajů Světové série se vrátí ve finále olympijské kvalifikace

Fanoušci plážového volejbalu slavili v roce 2018 zlato českého páru Barbora Hermannová, Markéta Nausch Sluková, o rok později dosáhli Ondřej Perušič a David Schweiner na historický stříbrný výsledek. Potřetí se světová beachvolejbalová špička v Ostravě střetne od 2. do 6. června 2021. Turnaj pod vítkovickou vysokou pecí bude posledním čtyřhvězdičkovým podnikem Světové série před uzavřením kvalifikace pro olympijské Tokio a zároveň jednou z pouhých pěti zastávek nejvyšší úrovně v roce 2021.

Poté, co Mezinárodní volejbalová federace FIVB už dvakrát zařadila turnaj J&T Banka Ostrava Beach Open mezi tři nejvýše hodnocené podniky Světové série, dostali organizátoři zelenou i pro rok 2021. V novém kalendáři FIVB se tak čtyřhvězdičková ostravská „světovka“ objevila na začátku července. „Naše silné stránky jsou unikátní lokalita, skvělý servis a zázemí pro hráče i kvalitní a profesionální organizace celého turnaje. Proto jsme od federace dostali důvěru jako jedni z pouhých pěti pořadatelů. V letošní sezóně se navíc neodehrají turnaje ze série Major, takže úroveň čtyř hvězd je ta nejvyšší, jakou plážový volejbal před olympiádou nabídne,“ vysvětlil předseda Českého volejbalového svazu Marek Pakosta.

Turnaj FIVB Světové série bude zahájen ve středu 2. června kvalifikačními utkáními. Ve čtvrtek odstartuje hlavní soutěž pro 32 mužských a 32 ženských dvojic. Medaile a poháry budou rozdány v neděli 6. června. V Dolních Vítkovicích nebudou opět chybět nejlepší páry světa, protože body do žebříčku FIVB mohou řadu sportovců definitivně posunout na OH v Tokiu.

Program:
Středa 2.6. 2021 - kvalifikace Čtvrtek 3.6. 2021 - zápasy ve skupinách Pátek 4.6. 2021 - zápasy ve skupinách, play-off Sobota 5.6. 2021 - play-off: osmifinále, čtvrtfinále Neděle 6.6. 2021 - play-off: semifinále, o 3. místo, finále

Prodej vstupenek na J&T Banka Ostrava Beach Open 2021 (2.-6. června) ještě nebyl zahájen. Vstupenky zakoupené na ročník 2020, který se z důvodu COVID-19 neuskutečnil, zůstávají automaticky v platnosti pro ročník 2021. Vstupenky není potřeba měnit. V případě, že budete chtít vrátit peníze za zakoupené vstupenky na rok 2020, obraťte se na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Burza minerálů
Radniční park, Most