Kabaret Hrdobci

Akce Ostrava

Kabaret Hrdobci
Divadlo
Další akce ve městě Ostrava

Kabaret Hrdobci

Tvůrčí skupina Hrdobci uvádí další živé vystoupení s řadou hostů, kteří se představí v žánrově širokém spektru výstupů. A jelikož slaví Hrdobci pět let od prvních taškařic, rozhodli se uspořádat výroční kabaret opravdu ve velkém stylu!

Výroční bezstarostné válení se uskuteční v Akordu a bude se jednat o největší kabaret, který kdy Hrdobci pořádali! Na večeru vystoupí písničkáři Voxel a Michal Horák, přední česká violoncellistka Terezie Kovalová, mistryně republiky ve slampoetry Karin a držitel Guinessova rekordu, artista David Pargáč! Těšit se můžete na jedinečné uskupení a vystoupení mistrů ve svém oboru, které nemáte šanci vidět nikde jinde než na Kabaretu Hrdobci!

Rovněž nabízíme v prodeji VIP vstupenky, v jejichž ceně je konzumace jídla a pití zdarma, sezení u stolů v prvních dvou řadách a možnost potkat se po vystoupení s účinkujícími ve VIP salónku, který bude k dispozici nejen po celou dobu kabaretu, ale taky po jeho skončení.

Terky mají jako obvykle vstup zdarma! Peníze za lístky, které si zakoupí, jim budou u vstupu na taškařice vráceny! Sleva se nevztahuje na VIP lístky.

Lístky v prodeji zde: http://dk-akord.cz/akce/kabaret-hrdobci/

Začátek akce: 28. 3. 2020 19:30:00
Konec akce: 28. 3. 2020 22:30:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LOUTKOVÉ DIVADLO: O KOBLÍŽKOVI
Restaurace Opera, Odolena Voda
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub