Katarzia

Akce Brno

Katarzia
Koncerty
Web organizátora:
WWW.KABINETMUZ.CZ
Další akce ve městě Brno

DMF vol 6. w/ Katarzia, Kieslowski, Places, Aid Kid & Sestra

Na DMF vol.6 vystoupí vynikající slovenská písničkářka Katarzia s kapelou. Během večera dále uslyšíme koncerty "urban folk popového" dua KIESLOWSKI (Official) a skvělých indierockových PLA CES. Poté party s Revival DJs Aid Kid & Sestra. Program zahájí moderátoři festivalu divadelní improvizací Jukebox. Na Bar stage tradiční DJs Flowtek a Parabot.

Vstupenky: 290,- Kč / 320,- Kč

Katarzia (SK)
Hlavní předností Katarzie je intuitivnost, se kterou k hudbě přistupuje. Na druhé desce zbortila škatulku "holka s kytarou" jako domeček z karet a nebojí se odvážných beatů, bohatších kapelových aranžmá ani rapu. Vyniká ale také texty, které jsou osobitou výpovědí mladé umělkyně, nezatížené společenskými, vztahovými ani náboženskými konvencemi.

https://soundcloud.com/katarzia

KIESLOWSKI (Official)
Kieslowski je projekt o dvou lidech, o dvou hlasech a intimitě, která mezi nimi rezonuje. Pražské duo se rychle probilo na pomyslný piedestal současné české alternativy. Zpěvačka a pianistka Marie Kieslowski a kytarista a zpěvák David Pomahač tvoří křehkou, intimní hudbu o mezilidských vztazích, kterou nazývají „urban folk“ (aby se oddělili od toho folkáčství s ešusem a ohonem na klobouku).

https://soundcloud.com/kieslowski22

PLA CES
Ostravská kapela při svých koncertech ukazuje, jak pestré a propracované muzice se věnuje. Její kytarový indie-rock-pop, založený na silných melodiích, zpěvných refrénech, silné náladě, troše alternativy a elektroniky, přirozeně znějící angličtině a výrazném zpěvu Evy Konečné, je spíše posmutnělý, ale posluchačům při něm bude fajn. O tom nepochybujte!

https://placesmusic.bandcamp.com/album/distant-edges

Aid Kid & Sestra
Party party party s Revival DJs!!!

Služebníci lorda Alfréda - Jukebox
Dnes již legendární impro divadlo "Jukebox" opět v Kabinetu na zahájení hlavního večera DMF vol. 6.! Vystoupí a večerem nás provedou Sasa Karotkas a .... (uvidíme).

Festival se neobejde bez veřejné podpory, za kterou děkujeme všem účinkujícím, kteří vystupují za snížené honoráře, pořadatelům a klubu Kabinet MÚZ, generálnímu partnerovi festivalu společnosti PS BRNO, hlavnímu partnerovi MČ Žabovřesky a také mediálnímu partnerovi TIC Brno! Velké díky také všem divákům, bez nichž by to celé nemělo smysl!

Místo konání akce: Kabinet MÚZ, Sukova 4, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/11524-dmf-katarzia-kieslowski
Datum začátku akce: 23. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 24. Března 2018 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1956N 16.6125E

Případné změny si prověřte na webu akce DMF vol 6. w/ Katarzia, Kieslowski, Places, Aid Kid & Sestra

Jméno organizátora: Kabinet MÚZ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce