Kevin Hawkins: Jak zvládat stres během studia

Akce Praha

Kevin Hawkins: Jak zvládat stres během studia
Přednášky a kurzy
Vysoká škola ekonomická v Praze /VŠE/, Praha
Další akce ve městě Praha

Kevin Hawkins: Jak zvládat stres během studia

Zveme Vás na další veřejnou akci Mindfulness Clubu, která bude věnována zvládání stresu a rozvoji mindfulness během studia.

Naším hostem bude Kevin Hawkins, který přes 30 let aktivně působí ve vzdělávání a v současné době pořádá mindfulness semináře na školách a univerzitách po celém světě. Na přednášce nám Kevin představí účinné techniky pro zvládání stresu a zvýšení osobní pohody a nastíní nejnovější trendy Mindfulness ve vzdělávání.

Akce bude především prakticky zaměřena a bude probíhat v angličtině. Pokud máte chuť poznat jednoho z nejzkušenějších mindfulness lektorů v oboru, tak neváhejte dorazit.

O minulou akci s Kevinem byl veliký zájem. Pro zajištění účasti se prosím registrujte na našem webu:

Těšíme se na Vás


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼S KÝM?

Kevin je poradcem a trenérem projektu „Mindfulness in Schools“ a zakladatelem programu „Mind Well“, který se soustředí na rozvoj vzdělávacích komunit skrze trénink Mindfulness a sociálně-emočních dovedností. V současné době Kevin pořádá semináře v Evropě, Americe, Asii i Africe a spolupracuje se špičkovými odborníky z oboru.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼O ČEM TO BUDE?

Kevin nám představí řadu základních technik, které pomáhají studentům po celém světě lépe psychicky zvládat své studium i veškeré další výzvy, které s tím souvisí. Společně si vyzkoušíme techniky zaměření na tělo, dech, reflexe motivace ke studiu i otevřeného dialogu. Jednotlivé techniky pak budeme moc ihned aplikovat v našem každodenním životě.

Přednáška se také zaměření na aktuální trendy ve vzdělávání. Obecnou výzvou universit i škole je skutečnost, že fungují v rychle se měnícím světě a potřebují na život v tomto světě připravit své studenty. Je proto důležité rozvíjet bdělost i vnitřní motivaci, a tím svým studentům umožnit, aby uspěli v dynamických podmínkách 21. Století. Kevin nám stručně naznačí, jak se k tomu cíli mohou současné vzdělávací instituce přibližovat.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼CO TO JE MINDFULNESS?

Mindfulness, které bývá definováno jako schopnost jasněji vnímat události v přítomném okamžiku v současné době zažívá značný rozmach ve vzdělávání i v organizacích. Narůstající počet vědeckých studií uvádí mindfulness jako účinnou cestu pro zvládání stresových situací, zlepšení procesu učení a zvýšení kreativity. Dnešní turbulentní doba klade velké psychické nároky na lidi organizacích. Řada odborníků proto považuje všímavost za nezbytnou součást rozvoje každého kvalitního manažera i zaměstnance. Společnosti, které mindfulness rozvíjí (např. Google, McKinsey či jiní) se dovedou lépe adaptovat na měnící se tržní podmínky a vyznačují se zdravějšími a spokojenějšími zaměstnanci.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼KDY A KDE?

VŠE RB 212, středa 5. 4. 2017 od 19:45.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Akce je zdarma a přístupná veřejnosti.

Těšíme se na Vás!
Mindfulness Club

Místo konání akce: Vysoká škola ekonomická v Praze /VŠE/, nám. W. Churchilla 1938/4, Praha
Vstupenky: http://www.mindfulnessclub.cz/kevin-hawkins-jak-zvladat-stres-behem-studia
Datum začátku akce: 5. Dubna 2017 19:45
Datum ukončení akce: 5. Dubna 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0844N 14.4411E

Případné změny si prověřte na webu akce Kevin Hawkins: Jak zvládat stres během studia

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce