Kieslowski

Akce Uherské Hradiště

Kieslowski
Koncerty
Další akce ve městě Uherské Hradiště

Kieslowski / Jiné Café

Místo konání: Jiné Café (nové) na Masarykově náměstí 329, Uherské Hradiště
Vstupné: 150 Kč
Rezervace stolů budou platné pouze do 19:45, poté budou v případě potřeby uvolněny dalším hostům!

Kieslowski je hudební projekt o intimitě, která rezonuje mezi dvěma lidmi. Tvoří jej hudebník David Pomahač alias DKP (působil v kapelách Bez peří, Houpací koně nebo v doprovodné kapele Xaviera Baumaxy) a pianistka a zpěvačka Marie Kieslowski (druhým jejím projektem je kapela Selective Mute).

Kieslowski o sobě dali vědět nejdříve deskou Tiché lásky v roce 2011. O rok později na desce Na nože a nejvíce ve skladbě Krátká píseň o zabíjení naplnili načaté téma vztahů, lásky, nejistot, strachů, dospívání a hledání klidného místa, kde již není potřeba nic říkat.

Nejvýrazněji se však na české hudební scéně zapsali před dvěma lety albem Mezi lopatky, na kterém spolupracovali s producentem Janem P. Muchowem. Jejich přímočarý způsob, jak zpívat o lásce, stárnutí a loučení, sami nazývají „urban folk“. Strhující dynamika, originální aranže, citlivé beaty, vtip, silné texty a výborný zvuk jen dokazuje, že Kieslowski je duo, které si rozumí.

Musicserver.cz o kapele napsal následující: „Těžko byste hledali v Česku dvojici, jejíž hlasy k sobě pasují jako ten Marie a Davida. Není nic krásnějšího než poslouchat, jak se jejich vokály proplétají, hrají si spolu a přirozeně tvoří celek, z nějž tu jeden, tu druhý vystupuje a zase se vrací zpět. Funguje jim to stále lépe a právě teď jsou v nebývalé formě. Stačí se zajít přesvědčit na nějaký z jejich koncertů.“ Přesvědčit se o tom můžete už v pátek 21. října v příjemném prostoru kavárny Jiné Café na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti.

Místo konání akce: Jiné Café, Masarykovo náměstí 329, Uherské Hradiště
Datum začátku akce: 21. Října 2016 20:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0688N 17.4616E

Případné změny si prověřte na webu akce Kieslowski / Jiné Café

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Ilona Csáková - TORNERO Tour 2024
KD Klobučan, Valašské Klobouky
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
ANETA LANGEROVÁ – ZÁZRAČNÁ PÍSNĚ KRAJINA 20 LET
Hrad Brumov – hradní amfiteátr, Brumov-Bylnice
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
VLASTA REDL S KAPELOU
Dům kultury, Vsetín