Kočičí blešák v Pelíšku

Akce Brno

Kočičí blešák v Pelíšku
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Brno

13. kočičí blešák v Pelíšku

Ještě jednou to letos stihneme! Do Vánoc si ještě dáme 13. kočičí blešáku pro útulek Opuštěné kočičí tlapky.  Tentokrát budeme navíc hledat i dobrovolníky, kteří by nám pomohli s chystáním, přípravou a prodejem na blešáku, takže pokud byste měli zájem, tak se prosím ozvěte do zprávám přímo Opuštěným kočičím tlapkám. :)

Ode dneška až do 8. prosince nám tedy můžete nosit věci, které byste chtěli darovat na blešák. Protože ale nemáme v kavárně moc místa, chtěli bychom Vás poprosit, abyste věci nosili až co možná nejpozději před blešákem. :)

A co můžete nosit? V podstatě vše, co už nevyužijete či nechcete, ale někomu jinému by to mohlo ještě udělat radost. Zejména pak třeba přečtené knihy  a hezké hrnečky , toho nemáme nikdy dost. My to tu vše dáme dohromady, sami něco přidáme a budeme se tu na Vás těšit od pondělí do středy 9. až 11. prosince. 

Na blešáku budeme mít opět ceny dobrovolné a kompletní vybraná částka poputuje na pomoc depozitu Opuštěné kočičí tlapky, které pomáhá mnoha kočičkám a poskytuje nám kočičky také do naší kavárny k adopci. 

Začátek akce: 9. 12. 2019 10:00:00
Konec akce: 11. 12. 2019 21:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Farmářské trhy v Příboře 2024
Náměstí Sigmunda Freuda, Příbor
BLEŠÁK A SWAP 25.08.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
Vimperské trhy 19.10.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk