KONCERT EWY FARNE NA 63. ZLÍN FILM FESTIVALU

Akce Zlín

KONCERT EWY FARNE NA 63. ZLÍN FILM FESTIVALU
Koncerty, Kultura
Web organizátora:
www.zlinfest.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: tel.: +420 602 576 870 email: katerina.martykanova@zlinfest.cz

Ve čtvrtek 1. června 2023 se uskuteční v rámci 63. Zlín Film Festivalu koncert jedné z nejúspěšnějších zpěvaček u nás i v Polsku, stříbrné České slavice 2022 - Ewy Farne. Vstupenky jsou již nyní v předprodeji.

Oblíbená polsko – česká zpěvačka Ewa Farna přiveze do Zlína největší hity své pěvecké kariéry a fanoušci se tak mohou těšit na koncert s kapelou a tanečníky, kteří Ewu doprovázejí i pěvecky. Zazní zde písně z poslední desky UMAMI, ale i starší singly jako je „Měls mě vůbec rád“ z úplných počátků její kariéry, kultovní „Boky jako skříň“, „Boží mlejny“, „Leporelo“, „Jaký to je“ a další.

Koncert v rámci Zlín Film Festivalu se uskuteční 1. června 2023 od 20. hodiny na Gahurově prospektu, na prostranství festivalového letního kina. Vstupenky jsou již nyní k dispozici na webu festivalu. Cena v předprodeji je 490 Kč, na místě budou vstupenky k dispozici za 690 Kč.

Ewa Farna je polsko-česká zpěvačka, producentka a autorka. Dnes patří mezi vůbec nejúspěšnější zpěvačky u nás a v Polsku, kde debutovala rok po svém českém startu. Vydala 5 českých a 6 polských řadových desek, dvě "Best Of" kompilace, a dokonce pár živých záznamů ať už akusticky nebo se symfonickým orchestrem. V roce 2021 oslavila 15 let na hudební scéně vydáním desky UMAMI, které díky snoubení společenských témat a moderního zvuku je recenzenty označováno jako popový manifest nastupující generace.

Více na www.zlinfest.cz

Jméno organizátora: Zlínský filmový festival
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín