Koncert JANA LOTA

Akce Klatovy

Koncert JANA LOTA
Koncerty
Další akce ve městě Klatovy

Koncert JANA LOTA

Jana Lota se zjevila na scéně v roce 2008 se svou první deskou Lidi a stejnojmennou písní, která se rázem stala hitem. Hrála ji rádia, videoklip se pravidelně objevoval na televizních obrazovkách. Poté však trochu ustoupila do pozadí a začala se zabývat alternativními postupy. Po čtyřech letech od alba Děvčátko přichází s projektem Rudohořím, který v tomto směřování pokračuje.

Projekt RUDOHOŘÍM je osobní zpovědí autorky o dětství, které trávila s rodinou v Krušných horách. Opěvuje tamější charakteristickou přírodu a zachází do pohádkové představivosti, která inklinuje právě k čistotě duše dítěte.

„Vracím se do dětství na úpatí nejvyšší hory Rudohoří. Procházím přírodou, od smrákání do úsvitu. Místa, která důvěrně znám, symbolizují temné kouty mé duše a mých předků. Mám tiché společníky… světlonoše, laně, bytosti z mechu a drobné z Komáří hůrky. Cesta vede na vrchol hory… úsvit ukáže cestu dál…“ říká o projektu autorka Jana Lota.

Hloubku textů podporují hudební výkony kapely složené z prvotřídních českých hudebníků (Jan Aleš - klávesy, Michael Nosek – bicí a Jan Jakubec, který kromě basy a programmingu byl i producentem alba)

Místo konání akce: Café Jednorožec, náměstí Míru 149/I, Klatovy
Datum začátku akce: 30. Listopadu 2017 19:00
Datum ukončení akce: 30. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3954N 13.2926E

Případné změny si prověřte na webu akce Koncert JANA LOTA

Jméno organizátora: Café Jednorožec
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce