Koncert pro čistou Šumava

Akce Železná Ruda

Koncert pro čistou Šumava
Koncerty
Další akce ve městě Železná Ruda

Koncert pro čistou Šumava #2

‼️kapacita obsazena‼️děkujeme
Chcete zažít jedinečný zážitek z koncertu Marka Ztraceného na jeho milované Šumavě, na který se dostanete bez klasické vstupenky? Místo ní jen musíte přiložit ruku k dílu, vydat se do šumavské přírody a kus jí uklidit. I když se šumavské obce umisťují na předních příčkách v soutěžích o třídění odpadu, tak i přesto jsou v našich lesích místa, kde se odpadků objevuje pořád dost. Letos čekáme rekordní návštěvnost Šumavy a s ním se tento problém bude zhoršovat. Proto máme teď 150 vstupenek, které vám dáme výměnou za fotky z úklidu vámi zvoleného šumavského místa.
Na email cistasumava@email.cz.cz nám pošlete fotku PŘED a PO úklidu a to i s lokací místa. Když budete dostatečně rychlí, tak si užijete nezapomenutelný zážitek s Markem Ztraceným na jedinečném šumavském místě. Nečekejte ale žádnou stage! Tu vystřídají dva pařezy a místo světel bude zářit zapadající sluníčko. Prostě příroda.
Jak na to:
1. Vydejte se na Šumavu
2. Najděte místo s odpadky (odpočívadla, černé skládky, turistické stezky a další)
3. Vyfoťte místo před úklidem
4. Ukliďte místo
5. Vyfoťte uklizené místo
6. Zašlete na email cistasumava@email.cz fotky se souřadnicemi místa
7. Každý kdo bude uklízet sám si může vzít na koncert jednoho kámoše, partnera, maminku. Prostě jeden doprovod. Jinak pouze lidé, kteří se aktivně zúčastní úklidu.
8. Pokud před vámi již neuklízelo 150 jiných lidí, tak vám přijdou "lístky" a informace ke koncertu.
Držíme vám palce!
Prosíme všechny účastníky, kteří dostanou vstupenku, aby dále nešířili informace o tom kde a kdy koncert bude. Přece jen ho máte za odměnu a chceme, aby tam byli jen ti lidé, kteří si ho zaslouží a něco pro to udělají (ostatní nebudou do místa konání puštěni).
Koncert má omezený počet účastníku a to 150 lidí.
Budeme vás informovat až bude počet naplněn.
*Organizátoři si dovolují na změnu koncertu.

Začátek akce: 6. 9. 2020 19:00:00
Konec akce: 7. 9. 2020 22:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce