Koncertní talk show Zazpívej mi film

Akce Zlín

Koncertní talk show Zazpívej mi film
Festivaly, Koncerty
Web akce:
www.zlinfest.cz
Web organizátora:
www.zlinfest.cz
Další akce ve městě Zlín

To vše ve Zlíně propojí dohromady zcela unikátní hudební projekt s názvem Zazpívej mi film, a to v rámci doprovodného programu 58. ročníku Zlín Film festivalu. Vstupenky na tento hudební večer jsou už v předprodeji.


Jedinečná koncertní talk show o hudbě, filmu a vzpomínkách, jak zní podtitul akce, se uskuteční ve zlínském Kongresovém centru v úterý 29. května 2018 ve 20 hodin a zazní během ní to nejlepší z tvorby Karla Svobody, Petra Hapky, Jaroslava Uhlíře, Petra Skoumala, Jaroslava Celby, Vadima Petrova, Luboše Fišera, Angela Michajlova či Jana Hammera. Právě filmová hudba v československém filmu pro děti a mládež totiž patří k hlavním tématům letošního ročníku festivalu.


Zazpívej mi film však nebude jen o poslechu známých filmových písní. Naopak. Pro diváky je připravena celá řada překvapení. Kromě toho, že se do programu večera budou moci sami aktivně zapojit, mohou se těšit i na hudební improvizace a také na nové a netradiční hudební aranže.


To vše bude prokládat speciální koncertní talk show, kterou diváky provede moderátor večera Filip Teller. Jeho speciálním hostem bude skladatel, klavírista, zpěvák a herec Ondřej Gregor Brzobohatý, který je sám autorem filmových melodií.


Zájemci o tento netradiční hudební večer si mohou zakoupit vstupenku v ceně 299 nebo 399 Kč už nyní v předprodeji, a to ve festivalovém e-shopu: https://shop.zlinfest.cz/.


58. ročník Zlín Film festivalu odstartuje ve Zlíně 25. května 2018 a potrvá do 2. června 2018. Hlavním tématem bude československý film pro děti a mládež u příležitosti 100 let české státnosti a 120 let československé kinematografie. Tato rozsáhlá kolekce československých filmů bude doplněna rakouským filmovým okénkem, které připomene stejné výročí našeho souseda, se kterým jsme sdíleli řadu století v bývalé monarchii.


Více informací na www.zlinfest.cz

Jméno organizátora: FILMFEST
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín