Korunovační slavnost ve Westfield Chodov

Akce Praha

Festivaly, Kultura, Výstavy
Další akce ve městě Praha

Vyrazte 6. května 2023 do nákupního centra Westfield Chodov na nezapomenutelnou Korunovační slavnost britského krále Karla III. Přijďte se podívat na záběry z korunovace s komentáři velvyslance Matta Fielda a královského fotografa Lionela Cherruaulta, kteří dorazí přímo do Westfield Chodov na čaj o páté. Navíc se na místě můžete nechat unést výstavou fotografií ze života nového krále, kde uvidíte i originální snímky právě z objektivu bývalého oficiálního fotografa královské rodiny, Lionela Cherruaulta.

 

V rámci celodenního programu plného britských tradic a barev, se také můžete těšit na živá vystoupení skotských tanečníků, dudáků a keltské kapely. V rámci live cooking show vám kuchař britské ambasády v České republice Michal Černý a Kuchař roku 2022 Lukáš Čížek z Gourmet Academy připraví tradiční tříchodové menu, které bude novému králi podáváno během korunovačních slavností.

 

Rodiny s dětmi si mohou užít zábavné dopolední workshopy angličtiny s jedinečným Stevem a Maggie, kreativní dílničky nebo výrobu kosmetiky. Na trzích s oblíbenými britskými produkty si zase můžete pochutnat na britských pochutinách nebo si zakoupit suvenýry.

 

Zavzpomínáte si třeba i na slavnou skupinu Beatles díky kapele Brouci Band, která zahraje covery oblíbených písní. Na závěr se můžete nechat okouzlit fashion show, na které se představí populární britské módní značky.

 

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vstoupit do světa britských tradic a slavnostně oslavit korunovaci nového britského krále Karla III.

 

Kompletní program naleznete na webových stránkách Westfield Chodov.

 

Těšíme se na vás!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha