Kouzelný vánoční kamion přijíždí opět k vám

Akce Milevsko

Akce pro děti
Další akce ve městě Milevsko

Kouzelný vánoční kamion přijíždí opět k vám

Vánoční kamion opět navštíví přes 40 míst v Česku a na Slovensku a Milevsko je mezi nimi! I letos se bude snažit v každém z nás probudit ty nejcennější vlastnosti, kterými jsou štědrost a laskavost. Kromě toho však na každého jednoho návštěvníka kamion jistě přenese to pravé kouzlo Vánoc. Nenechte si tento zážitek ujít a vyrazte v sobotu 9.12.2023 na náměstí E. Beneše v Milevsku.

Coca-Cola kamiony jsou neodmyslitelnou součástí Vánoc již více než 30 let. Každý rok přivážejí jedinečné poselství. Právě na toto poselství navazuje letošní vánoční roadshow Coca-Cola kamionu, která zavítá i do Milevska.
Kromě kouzelné vánoční atmosféry přivážejí kamiony také skvělé občerstvení, na jehož přípravě se podílela známá kuchařka a komička Chili Ta. Ochutnat můžete dvě verze hot dogů, které Chili pomáhala vytvářet, a hlavně je doplnila o speciální omáčky v čele s její Čilipastou. Díky zakoupení těchto originálních dobrot budete mít úžasný gastronomický zážitek, ale především podpoříte ty, kdo to opravdu potřebují. Coca-Cola se totiž i tento rok rozhodla spojit s Českým a Slovenským červeným křížem a veškeré tržby z prodeje darovat potřebným. Návštěvníci na místě mohou díky speciální LED obrazovce sledovat aktuálně vybranou částku i to, jak suma postupně roste. Celkově Coca-Cola v České republice a na Slovensku, společně s účastníky akce, věnuje Červenému kříži 1 000 000 Kč. Těšit se můžete také na nabitý vánoční program, který přenese vánoční atmosféru na všechny z nás. V nasvíceném vánočním kamionu si každý bude moct zkusit Santův kvíz, udělat si originální fotografie se Santou a jeho skřítky či nahlédnout 3D brýlemi do virtuální reality vánočního Santova světa. Aby se vše stihlo a Santa měl čas opravdu na každého, program bude začínat již v 16 hodin, přičemž po 18. hodině bude muset výprava pokračovat zase dál.

od 16:00 hod.

Začátek akce: 09.12.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice