Křest knihy Bez jablka

Akce Praha

Křest knihy Bez jablka
Kultura
Forbidden Spot, Praha
Další akce ve městě Praha

Křest knihy Bez jablka

Přijďte s námi pokřtít knihu Bezjablka.cz autorské dvojice Michelle Losekoot + Miloš Říha a ilustrátorky Barbora Balgová.

Knihu pokřtí Taťána Kuchařová / Tatiana Kucharova a Ondřej Brzobohatý.

Filozovat nad mládím je sice roztomilé, ale je dobé u toho myslet i na stáří. Pomozte nám během křtu vybrat hezkou částku pro Nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci. Z každé knihy, kterou si na křtu koupíte, věnuje Martinus.cz a Motto nakladatelství 30,- Kč nadaci. No a z každého trička, tašky nebo kalhotek, které si na místě koupíte, dá ZOOT nadaci úplně celou částku.

Program:
19:30
představení knihy a jejich autorů
autorské čtení
představení kmotrů
křest

20:30
Dražba obrazu Báry Balgové na nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci.

Na prvních 150 z vás čekají welcome drinky & pohoštění od Forbidden Taste Pop-Up Prague! Těšit se taky můžete na Fotokoutek Bobinie, prodejní výstavu ilustrací Báry Balgové, drinky od Simply Cola a kolekci oblečení #bezjablka od ZOOT. Knihy bude na místě prodávat Martinus.cz.

Na cestu tam, nebo zpět využijte Liftago! Na první jízdu pro vás máme slevový kupon na 400 Kč. Stačí v objednávce vyplnit kód BEZJABLKA. :)


*******************************************
BEZ JABLKA, vychází 10. 10. 2016
v předprodeji na http://bit.ly/bezjablka

Kdo platí v hospodě? Kdo koho vlastně žádá o ruku a kdo zdržuje, když se odchází z bytu? Žijeme ve světě, který se rychle mění. Tak rychle, že se na některé změny nejsme schopní adaptovat. Novou metou ve vztahu je znát navzájem své heslo k počítači, muži mají krémy proti vráskám a ženy dělají kariéru.

Miloš a Michelle se v tom chaosu snaží zorientovat. Žijou totiž v generaci dnešních třicátníků, tedy v první generaci, která si v životě nastavuje svá vlastní pravidla. Pohledem muže a ženy se dotýkají různých situací, pro které v dnešních zběsilých časech najednou není žádný návod. Zkoumají místa, která jsou zanesena stereotypy a u kterých žena zdvihá obočí a muž se kouká jinam. A tím, že spolu nespí, k tobě mohou být upřímní.

Jejich krátké tematické sloupky, které už rok vycházejí na Bezjablka.cz, jsou ironickým povzdechem nad tím, jak by dnešní svět vypadal, kdyby Eva tenkrát nepodala Adamovi jablko a Adam si do něj nekousnul. Jak by vypadal svět, ve kterém se žena a muž před sebou nestydí a mluví otevřeně o všem, co se v jejich životech změnilo?

#bezjablka

Místo konání akce: Forbidden Spot, Bubenská 1477/1, Praha
Datum začátku akce: 13. Října 2016 19:00
Datum ukončení akce: 14. Října 2016 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0987N 14.4368E

Případné změny si prověřte na webu akce Křest knihy Bez jablka

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce