Kristina Barta on TOUR EMA 29

Akce Praha

Kristina Barta on TOUR EMA 29
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Kristina Barta on TOUR EMA 29

Kristina Barta je česká skladatelka a klavíristka. Vystudovala Hudební Akademii Múzických Umění v Praze pod vedením profesorů Karla Růžičky, Jaromíra Honzáka a Davida Dorůžky. V roce 2017 získala cenu za nejlepší klavírní interpretaci vlastních skladeb v polské soutěži Powiew Mlodego Jazzu. V letech 2015 a 2016 získala cenu za nejlepší kompozici OSA, stala se finalistkou Euroradio Jazz Competition 2016 v Nizozemsku, finalistkou soutěže Pianista roku a získala 1. cenu v soutěži JazzPrix 2015.
Kristina Barta spolupracuje s hudebníky a orchestry v tuzemsku i v zahraničí, se kterými vystoupila na mnoha koncertních místech Evropy: Bimhuis hall v Amsterdamu (NL), JazzFestival Steyr (A), Radio France, Paris (F), JazzClub Budapest (HU), Strasbourg Jazz Festival (F), Neumann Hall, Berlin (D) a další. Spolupracuje a spolupracovala se zpěvačkou Martinou Bárta, Euroradio Jazz Orchestra pod vedením Airelle Besson, Jiřím Stivínem, Františkem Uhlířem, David Friedman (USA), Felix Slováček Bigband, Orchestr Václava Hybše, Český Národní Symfonický Orchestr a další.
V roce 2017 vydala debutovou desku EMA 29 v rakouském vydavatelství Alessa Records. Její originální kompozice se pravidelně objevují na předních příčkách jazzových rádií po celém světě.

Kristina Barta - piano
Miroslav Hloucal - trumpet
Jan Fečo - bass
Marek Urbánek - drums

Místo konání akce: Reduta Jazz Club Praha, Národní 20, Praha
Vstupenky: http://www.kristinabarta.com/
Datum začátku akce: 28. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 28. Března 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.082N 14.4185E

Případné změny si prověřte na webu akce Kristina Barta on TOUR EMA 29

Jméno organizátora: Kristina Barta
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce